Citat Postat în original de anubis Vezi Post
foarte bine cristi.
eu as adauga userilor care detin siteuri de manele, si cei cu siteuri XXX.
dupa cum bine ai zis, sunt multe colturi pe net unde se poate vorbi despre aceste lucruri. De asemenea sunt de acord si cu 1nescu. Multi dintre userii de aici, cred eu ca au venit pentru a invata totusi ceva. Eu cel putin am invatat multe lucruri despre care nici nu stiam cu ce se mananca.
Anyway, foarte buna este intentia voastra, si asa sa si faceti.
Multam fain de aprobare, dar sa nu te superi ca nu sunt de acord cu partea de manele si xxx.
Optimizezi ce cere clientul. Daca promovarea e ok, nu conteaza ce tip de biz are.
Pe tema asta, offtopic, chiar m-ar interesa la studii de caz un thread pe tema "cum imi promovez un site xxx".
Bonus pe tema asta, chiar pe unul din canalele din gama Discovery am vazut emsiuni decente unde sunt promovati artisti cu aptitudini specifice.

Revenind la ideea generala, de curatenie, ma gandesc ca daca intra cineva pe forum doar pentru a castiga cateva linkuri, cu atat se va alege. Asta e valoarea sa si va fi tratat ca atare in viitor, atat ca om de seo, dar si calitate a site-ului, avand deja un istoric aici.

Deci as vota impotriva restrictiilor de inregistrare pe forum, respectand insa parerea celorlalti.