Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 39

Subiect: Forumul SeoPedia, incotro?

pustiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th April 2006
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    44
    Posturi
    160
    Putere Rep
    35

Implicit

Cristi... ce e acum in index nu cred ca are rost. Poate are rost pentru utilizatorii noi veniti... sa intre acolo si de acolo sa vina in forum... desi nu prea vad cum.
    Pentru cei vechi... va fi o pagina in care nu vor intra deloc pentru ca nu are nimic nou fata de ce e pe forum. Daca vrei, poti sa incepi sa pui articole... iar forumul, care e pe drumul cel bun, sa fie in continuare un loc de discutii.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu sunt de acord cu inscaun. DP este forum general de webmasteri, Seopedia dupa parerea mea nu este la fel. Acum depinde ce idei / planuri au administratorii .
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    39

Implicit

In cazul in care nu ati observat, administratorii nu au chiar atat timp cat ne-am dori noi toti (mai ales ca toti 3 au ce spune despre seo, in special razvan pe care nu l-am vazut de un car de ani). Seopedia a reusit sa creeze o comunitate care ar trebui sa ocupe de ea, mai ales ca e un site care doar le scoate bani diin buzunar. Ar trebui sa luam exemplu de la WDB si sa punem toti umarul la dezvoltarea unui site, scris articole in el, etc.

p.s. si poate ne da cristi actiuni dupa la seopedia

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Comunitatea implica interese personale sau de grup. Posturi, reclame la site-uri, studii de caz. Asta ne tine uniti, laolalta.

Site-ul, ar trebui sa fie o resursa utila pentru cei care vor sa tina pasul in domeniul asta. Si cum putini dintre noi doresc sa isi impartaseasca experientele pe un alt site, decat cel personal (intr-un fel e de inteles)...sansele sint scazute ca site-ul sa se ridice.

Toti vrem un site pe seopedia.ro, dar probabil putini vrem sa si scriem articole.

Deaceea, forumul e mai usor de realizat, decat un site de resurse in domeniul asta.

Cei care vor scrie...vor face voluntariat in scop personal (si asta cere timp..putini au timp), poate. Renumele de pe un astfel de site, poate aduce anumite privilegii. Dar revenind la ideea ca, mai bine scriu pe blogul personal...probabil ca vor fi putini care vor scrie.

Eu unul sint dispus, de la inceputurile lui, sa scriu. Cu toate ca mai am inca un proiect pe care voi scrie (plus inca unu in plan).

Vom vedea.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

scorpion68a este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    20th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    57
    Posturi
    52
    Putere Rep
    33

Implicit

Asa cum e acum, pagina e un foarte bun rezumat al forumului. Eu m-as bucura sa se transforme intr-o resursa folositoare si sunt dispusa sa contribui cu articole, chiar daca experienta mea in domeniu nici nu se poate compara cu a multora de aici.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de scorpion68a Vezi Post
    ... si sunt dispusa sa contribui cu articole, chiar daca experienta mea in domeniu nici nu se poate compara cu a multora de aici.
    Si ce te impiedica sa publici articole direct pe forumul seopedia?? De asta nu postati voi articole, ca nu avem un site ?? c'mon...

scorpion68a este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    20th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    57
    Posturi
    52
    Putere Rep
    33

Implicit

Nu mi-a trecut prin cap sa postez articole pe un forum, pentru ca am crezut ca ar putea sa deranjeze, mai ales pe un forum unde abia m-am inscris si intr-un domeniu in care am mai multe intrebari decat raspunsuri. Am vrut sa va spun ca daca aveti nevoie de ajutor, eu am ceva timp si disponibilitate.

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    369
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu am lucrat cu foarte multi ani in urma la 2 reviste si nu era deloc greu. Trebuia doar sa respecti sumarul si dupa aia sa umpli contentul. Fiecare numar avea un interviu, 3 recenzii, 5 articole etc. Tot asa ma gandesc ca ar putea functiona si seopedia.ro . Ar trebui stabilit intai "sumarul", adica ce vei da pe site, si dupa aia ceri content. Daca e sa fie bine, daca nu, ramane la vedere contentul vechi (ultimul articol, ultimul interviu etc.) .
    Lucian

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de scorpion68a Vezi Post
    Nu mi-a trecut prin cap sa postez articole pe un forum, pentru ca am crezut ca ar putea sa deranjeze, mai ales pe un forum unde abia m-am inscris si intr-un domeniu in care am mai multe intrebari decat raspunsuri. Am vrut sa va spun ca daca aveti nevoie de ajutor, eu am ceva timp si disponibilitate.
    Cred ca nu se supara nimeni daca contribui cu articole originale, traduceri, etc... Ba chiar putem comenta pe baza lor, samd... deci, asteptam...

danmarius7 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    47
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu demult de aici am inceput si eu, si tin sa va spun ca am revenit dupa ce am digerat DP-ul in vre-o 6 luni (cate 3-4 ore pe zi). Acum ma gandesc de ce oare nu cumpara Cristi spamopedia.ro si sa mute forumul la domeniul asta. Tot ce am gasit "nou" dupa 6 luni au fost post-uri de copii de 4 ani care si-au furat jucariile unul altuia de genul "ala mi-a furat content-ul", "ala spameaza si l-am prins EU!", "ala triseaza", etc. Aprope nimic de valoare decat cate o ciondaneala savuroasa intre membrii si admini sau intre membrii smpli (de parca ar fi revista Catavencu).
    Tot ce propun e sa aruncati o privire in curtea vecinilor ca sa va dati seama incotro ar trebui sa se indrepte seopedia.
    Caz concret: v-am recomandat unui prieten de-al meu incepator si el, care dupa 2 zile mi-a zis: Am gasit altu' mai meserias ..(l-am pomenit la inceput).., tu il stii? Desi e in engleza si nu prea stie limba, prefera sa invete ceva decat sa trebuiasca sa sape prin thread-uri vechi (si cum seo e ceva ce se schimba tot timpul...), sa i se confirme faptul ca www-ul e plin de spam, si ca nu merita.

"Singurul lucru sigur e schimbarea."

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce ati vrea nou pe Forumul Seopedia?
    De johnyk_vl în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 9th August 2011, 04:11
  2. Sa ne impartim - sa facem forumul cum trebe
    De Ben Boingeanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 26th February 2008, 18:41
  3. Rtc - Incotro?
    De Razvan Pop în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd April 2006, 13:21
  4. Inchid Forumul
    De Razvan Pop în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 24th February 2006, 15:03
  5. Forumul creste
    De Razvan Pop în forumul Discutii administrative