Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: thread spam anunturipenet closed

Butcher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    308
    Putere Rep
    33

Implicit thread spam anunturipenet closed

Este o comunitate, si intr-o comunitate se discuta si thread-uri de acum 7 luni. Daca vrei reguli de genul celei pe care o descrii mai sus, da o fuga pe Softpedia, si scrie acolo.
    De ce l-ati inchis ?
    Spuneti una si faceti alta...cenzura frate. Sau postati numai ce va convine/cand va convine.

Ai aparut si tu dupa un an?
    Cam aroganta atitudinea domnul moderator Krugel . Colegul tau Cristian Mezei nu are aceeasi opinie, dupa quote-ul de mai sus, se pot discuta si threaduri vechi de 7 luni, deci implicit cred ca si de 1 an. Sau limita e de 7 luni ? In caz afirmativ, scuzele mele nu stiam de aceasta regula.
    Ultima modificare făcută de Butcher; 15th June 2007 la 14:10.

laufer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th February 2006
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    398
    Putere Rep
    35

Implicit

Pai tu ai zis ca nu vezi spamul. Spamul exista la vremea aceea. De atunci pana a cum a trecut ceva vreme, deci f posibil sa fi scos spamul.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

But cher nick-ul e Krumel si functia Administrator. Ai grija..
    Dupa cum ti-a explicat si laufer, spamul e posibil ca dupa un an sa nu mai existe. Deci ai aparut cam tarziu cu observatia respectiva.

Aroganta e in atitudinea ta: nu te-ai sinchisit sa vezi vechimea topicului si in plus esti impertinent luand la misto nick name-ul userilor de pe forum.

Ai inceput bine....
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    308
    Putere Rep
    33

Implicit

Scuze sincere pt nickul tau a fost un typo, chiar nu am observat (vroiam sa dau quote, asa o sa fac pe viitor).

Threadul a inceput in 2005 si redeschis in 2006 de Cristian Mezei (administrator ca si tine) care a adus ca argument ca nu conteaza vechimea threadului.

In momentul cand un site nu mai are spam, e ceva de laudat, poate discutiile de aici au efect, nu inteleg dc tb sa bagi pumnul in gura intr-o discutie. Sau trebuie comentat doar ce e rau si cand se schimba in bine silence. Nu mi se pare corecta atitudinea dvs. si consider ca dvs. sunteti arogant, ceea nu sta bine unui moderator cu atat mai mult unui administrator.

Sa ne auzim de bine

laufer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th February 2006
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    398
    Putere Rep
    35

Implicit

Cand se schimba in bine ar fi trebuit sa vina cei care au facut spam-ul si sa spuna asta. Si sa isi ceara scuze pentru practici neortodoxe.

$piderman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    49
    Putere Rep
    34

Implicit

De ce sa apreciezi un site ca nu mai face spam dupa ce el s-a ridicat prin spam?

@Butcher: Cine te-a cenzurat ? Ai venit cu o dovada de spam si ti-a inchis/sters cineva topicul ? Atunci poti sa vorbesti de cenzura. Nu e frumos sa arunci astfel de acuzatii asa aiurea.
    Site cu anunturi gratuite de mica publicitate

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    308
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de $piderman Vezi Post
    De ce sa apreciezi un site ca nu mai face spam dupa ce el s-a ridicat prin spam?

@Butcher: Cine te-a cenzurat ? Ai venit cu o dovada de spam si ti-a inchis/sters cineva topicul ? Atunci poti sa vorbesti de cenzura. Nu e frumos sa arunci astfel de acuzatii asa aiurea.
    Unde dai si unde crapa . Tu cred ca citesti printre randuri. Nu am zis sa apreciezi ca nu mai face spam, am zis ca "e ceva de laudat". De ce ? Pentru ca asta dovedeste ca opinia de pe site-uri ca plagiat.ro, seopedia.ro, etc are efect un efect pozitiv si e dovada ca se pot schimba lucrurile in bine, incet, incet, in webul romanesc.

Si, da consider ca nu e corect sa se inchida un thread in momentul cand chiar unul dintre administratori a declarat ca e ok sa deschizi threaduri vechi de 7 luni (vezi primul post).

Cred ca discutiile legate de spam pot fi si constructive, adica sa nu criticam non stop ca orasul e plin de gunoi, ci sa ne bucuram si de aparitia unor cosuri de reciclare rezultate in urma unor proteste.
    Ultima modificare făcută de Butcher; 15th June 2007 la 16:13.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Butcher, nu cred ca prezenta ta pe forum are ca scop criticare inchiderii unui topic in care ai postat intarziat. Daca da...atunci ne pare rau.
    A fost un spam...si nu mai e. Multumim pentru observatie.

Cred ca ar trebui sa ne lasi sa ne administram asa cum stim noi si nu sa ne sugerezi argumente prost interpretate.
    Topicul e vechi, discutia adusa de tine e irelevanta.

Apropo: cand altii iti spun ca esti deplasat ca atitudine, tu nu le spui lor, ca ei sint...ptr ca ei sint mai multi..ceea ce inseamna o realitate +n.

Multumim pentru participare.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Atentie anunturipenet.ro si GoGo Promotions
    De StarNET în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th April 2010, 16:36
  2. www.anunturipenet.ro
    De Adry în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 3rd April 2009, 00:24
  3. ce script e folosit la anunturipenet ro ?
    De evolution în forumul Continut web
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 14th July 2008, 19:34
  4. SPAM www.anunturipenet.ro
    De aka_eu în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 15th June 2007, 13:37

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii