Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Feedback

GeorgeA Guest

Implicit Feedback

As avea cateva sugestii legate de modul de organizare/folosire a forumului.

1.Ceea ce m-a frapat este ca in procesul de inregistrare sunt implementate nu una,ci doua sisteme CAPTCHA . Inteleg ca poate aveti probleme cu spamboti... dar asta e prea de tot.

2.Acesta se vrea a fi un forum romanesc, dar mesajul de confirmare a inregistrarii pe forum este complet in engleza. Nu cred ca ar lua mult sa schimbati textul pt emailul respectiv.

3.Cand citesc un thread nu este nici un buton pt a face un topic nou, trebuie sa ma intorc la categorie si sa dau new thread...

4. Un skin default nu face niciodata o impresie buna :p . (iar in materie de gusturi: gasesc culorile astea deprimante ).

5.
    To view attachments your post count must be 10 or greater. Your post count is 6 momentarily.
    Inteleg ideea de a incuraja lumea sa se inscrie si sa fie activi, dar poate ca ar fi mai bine daca nu s-ar simti "obligati" sa o faca din cauza mentionata mai sus . Poate imi explica si mie cineva logica deciziei de a restrictiona accesul la atasamente pt cei neinregistrati/fara 10 posturi.

Atat deocamdata, dar probabil voi mai reveni pe parcurs cu sugestii care sa duca la imbunatatirea acestui forum .

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Citat Postat în original de GeorgeA Vezi Post
    As avea cateva sugestii legate de modul de organizare/folosire a forumului.

1.Ceea ce m-a frapat este ca in procesul de inregistrare sunt implementate nu una,ci doua sisteme CAPTCHA . Inteleg ca poate aveti probleme cu spamboti... dar asta e prea de tot.
    O fi, din locul dinc are vii tu. Aici au fost probleme destule. Defapt, chiar acum tu te impiedici de astfel de precautii anti spam.

2.Acesta se vrea a fi un forum romanesc, dar mesajul de confirmare a inregistrarii pe forum este complet in engleza. Nu cred ca ar lua mult sa schimbati textul pt emailul respectiv.
    Mesajul respectiv se refera la platforma forumului si politica firmei care a facut-o. Pentru partea "romaneasca" a forumului, trebuie sa citesti Regulamentul.

3.Cand citesc un thread nu este nici un buton pt a face un topic nou, trebuie sa ma intorc la categorie si sa dau new thread...
    Platforma e probabil diferita de ce esti tu obisnuit. Sper sa nu iti fie prea greu sa folosesti metoda spusa de tine.

4. Un skin default nu face niciodata o impresie buna :p . (iar in materie de gusturi: gasesc culorile astea deprimante ).
    Impresie buna ar trebui sa faca ceea ce e posta ca si continut, nu neaparat skinul. SInt sigur ca si pe alte forumuri pe unde ai umblar, ai vazut tot cam acelasi lucru.

Speram sa te obisnuiesti.

5.

Inteleg ideea de a incuraja lumea sa se inscrie si sa fie activi, dar poate ca ar fi mai bine daca nu s-ar simti "obligati" sa o faca din cauza mentionata mai sus . Poate imi explica si mie cineva logica deciziei de a restrictiona accesul la atasamente pt cei neinregistrati/fara 10 posturi.
    Incercam sa avem o comuntate bazata pe useri acitivi ce posteaza continut de calitate sau relevant. Resursele postate sint doar pentru astfel de useri. Probabil de asta ai reusit sa faci 10-15 posturi intr-o ora..ca sa ajungi la materialele respective.

Dupa cum vezi, ceea ce ai facut nu e prea apreciat. In general, cei cere nu respecta reglamentul pe care alti n useri il respecta si sint deacord, ii invitam sa viziteze alte forumuri.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

GeorgeA Guest

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    O fi, din locul dinc are vii tu. Aici au fost probleme destule. Defapt, chiar acum tu te impiedici de astfel de precautii anti spam.
    Deci e bine sa facem ca utilizatorii sa se poata inscrie cat mai greu posibil .

Mesajul respectiv se refera la platforma forumului si politica firmei care a facut-o. Pentru partea "romaneasca" a forumului, trebuie sa citesti Regulamentul.
    Sunt sigur ca s-ar putea adauga macar echivalentul textului in romana si in acelasi timp sa respectati "politica firmei" ce a facut VBulletin.

Platforma e probabil diferita de ce esti tu obisnuit. Sper sa nu iti fie prea greu sa folosesti metoda spusa de tine.
    Ideea era sa facem forumul mai usor de folosit pentru toti.

Impresie buna ar trebui sa faca ceea ce e posta ca si continut, nu neaparat skinul. SInt sigur ca si pe alte forumuri pe unde ai umblar, ai vazut tot cam acelasi lucru.
    Daca branding-ul/imaginea formului acesta nu conteaza , sunt de accord cu afirmatia ta si nu mai am nimic de comentat la ea.

Incercam sa avem o comuntate bazata pe useri acitivi ce posteaza continut de calitate sau relevant. Resursele postate sint doar pentru astfel de useri. Probabil de asta ai reusit sa faci 10-15 posturi intr-o ora..ca sa ajungi la materialele respective.
    Am postat in ideea ca ajut utilizatorii cu ceea ce am spus, fapt neapreciat de altfel numai de tine.Am facut "greseala" sa cred ca userii sunt pe forumul asta pentru ca sunt interesati de SEO ? Pentru astfel de useri am postat eu.
    Deasemeni, nici nu am revenit sa vad singurul "material" care mi-a dat acea avertizare, care de altfel ar fi fost poza unui cec AdSense( material senzational intr-adevar).

Dupa cum vezi, ceea ce ai facut nu e prea apreciat. In general, cei cere nu respecta reglamentul pe care alti n useri il respecta si sint deacord, ii invitam sa viziteze alte forumuri.
    Nu e apreciat de tine , asteptam si alte pareri .
    Cat despre regulament , ti-am cerut sa-mi arati exact ce am incalcat, si ba din regulament ai dat-o pe "o regula" care de altfel nici n-o poti exprima clar... pentru ca "e stiuta".

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Cum spui tu.

Poti sa ma citezi si sa comentezi si fraza asta. Se pare ca din posturile tale cam asta ar reiesi un subiect bun.

Infractiunea e primita pentru postarea de cate 10-15 posturi intr-o ora in aceeasi zi in care te-ai inscris.

Acum o sa vezi ca exista o regula pe forum si nu doar aberatii de ale mele.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Chaos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd April 2006
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    42
    Posturi
    389
    Putere Rep
    35

Implicit

1 - nu tin minte sa se fi plans cineva despre modul de inregistrare al forumului inainte.
    2 - cei care vin aici o fac ca sa invete sau ca sa impartaseasca experientele propri
    3 - forumul este cat se poate de usor de folosit
    4 - brandul seopedia este constituit exact de continutul acestui forum
    5 - pentru mentinerea a ceea ce am spus la punctul 4 si a ceea ce incearca Krumel sa iti explice nu sunt bine vazuti useri care fac ce ai facut tu
    6 - userii seopedia sunt interesati de seo altfel nu vad de ce ar citi un forum de seo
    7 - exista regulament si exista reguli care sunt acceptate si respectate tacit de catre toti membri acestui forum, nu vad de ce ai face tu exceptie de la regula
    8 - ce ai facut tu nu este apreciat. Din punctul meu de vedere nu ai adus nimic nou sub soare relevant la ceea ce se discuta si cum se discuta aici.
    Numai bine.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Feedback si etica
    De coop în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th December 2009, 20:10
  2. Cerere feedback
    De StarNET în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 9th July 2009, 17:53
  3. Cerere de feedback
    De ccraciun în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5