Unde dai si unde crapa. Tu cred ca citesti printre randuri. Nu am zis sa apreciezi ca nu mai face spam, am zis ca "e ceva de laudat". De ce ? Pentru ca asta dovedeste ca opinia de pe site-uri ca plagiat.ro, seopedia.ro, etc are efect un efect pozitiv si e dovada ca se pot schimba lucrurile in bine, incet, incet, in webul romanesc.
Si, da consider ca nu e corect sa se inchida un thread in momentul cand chiar unul dintre administratori a declarat ca e ok sa deschizi threaduri vechi de 7 luni (vezi primul post).
Cred ca discutiile legate de spam pot fi si constructive, adica sa nu criticam non stop ca orasul e plin de gunoi, ci sa ne bucuram si de aparitia unor cosuri de reciclarerezultate in urma unor proteste.
![]()

. Tu cred ca citesti printre randuri. Nu am zis sa apreciezi ca nu mai face spam, am zis ca "e ceva de laudat". De ce ? Pentru ca asta dovedeste ca opinia de pe site-uri ca plagiat.ro, seopedia.ro, etc are efect un efect pozitiv si e dovada ca se pot schimba lucrurile in bine, incet, incet, in webul romanesc.
rezultate in urma unor proteste.
Răspunde cu citat