Cand va spuneam ca asta e practica pe forum ziceai ca doar eu nu inteleg (desi inteleg perfect, de aceea si raspund cand cred ca este cazul, doar ca in prostia mea sper sa se schimbe ceva in bine).

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
Intreb si eu, nu dau cu paru': se mai respecta regulamentul, sau e doar pentru cei proaspat veniti pe forum? Parca era un articol unde se interzicea postarea de chestii de genul celor de mai sus in Market.

Poate o fi ceva la etc si eu nu inteleg? Este a 3 oara cand faci asta Tom, mi se pare cel putin lipsa de respect din partea unui membru care desi spune ca discutam despre SEO si se ia de cei nou veniti, posteaza despre biciclete si tigari elegtronice.
Tot aud aceiasi placa zgariata de patefon: cand intri intr-o casa, cand nu stiu ce .. de fapt e parca tocmai invers, cand iti intra un oaspete in casa, intai ii dai cu tifla, ca sa stie ca tu esti mare si tare, asa se simte cand dai prima oara cu ochii de unii dintre membri cu "pretentii".
Oricat ati vrea unii sa va ascundeti dupa deget, aveti o placere bolnavicioasa sa-i "ardeti" pe noii veniti. Probabil ca unii dintre voi au prins greu niste chestii si acum in loc sa-i ajute pe cei novici, vor sa-i vada cum se chinuie singuri, iar cad nu le iese, banuiesc ca rad in fata oglinzii de satisfactie.

Gasisem undeva o chestie care explica exact de ce membri mai vechi au "obligatia" sa ridice forumul, nu sa spuna eu am facut acum 10 ani si nu mi-a pupat nimeni mana! Daca o gasesc o sa o postez, acum am treaba, dar o sa revin oricum. De aia au unii reputatie si buline verzi, ca sa aiba motiv sa ridice forumul, nu sa astepte sa-l ridice aia cu buline rosii!

Tethys ai rabdare, o sa uite de tine, nu te mai grabi sa postezi ca sa ajungi la Market, tot acolo o sa fie si peste 10 luni, nu-l ia nimeni. Iar daca nu uita, nu e bai, eu unul ma descurc si fara cei care doar pun contre - chiar si impotriva regulamentului [ pe care culmea tot ei il invoca ]. Back soon!