Rezultate 1 la 10 din 30

Subiect: Sistemul de reputație a fost tweakuit.

Afișare hibrid

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

@Roby, o să mă gândesc la scoaterea reputației de pe aria Marketplace. Mersi pentru argumente.

@Tom, am uitat că am adăugat un modul pentru afișarea puterii reputației fiecăruia. Mai mult, din păcate, am spus, că sistemul de reputație nu poate funcționa astfel, standard, în Vbulletin, fără development extra. Nu pot seta bulinele verzi sau roșii, conform cu puterea reputației. Și mai mult, nu poți avea Reputation power negativă, doar pozitivă. Deci ce ai spus pe la sfârșitul postului, nu prea se poate implementa, indiferent.

Also, spune-mi cum dorești tu, dacă te simți mai bine

@Puthre, bună idee. O să măresc ultimele 3 praguri (ultimele 3 buline verzi) în așa fel încât să fie mai clar.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    @Puthre, bună idee. O să măresc ultimele 3 praguri (ultimele 3 buline verzi) în așa fel încât să fie mai clar.
    Pai de fapt asta vrem toti, marirea pragurilor.
    Respectiv impartirea lor proportional. Unii au explicat in mai multe cuvinte, incercand sa te ajute tehnic. Dar de fapt e simplu - mareste pragurile
    Trust, but verify.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

eu sustin si marirea primelor praguri astfel incat sa nu mai fie asa de simplu de ajuns la prea multe buline verzi;
    in felul in care sunt desenate bulinele are putea fi usor / logic / normal interpretate ca o crestere liniara si nu exponentiala; astfel, un user care nu se documenteaza serios despre sistem o sa il considere pe cel cu 5 buline cam la fel cu cel cu 7 buline, chiar daca cel cu 7 e de cateva ori mai mare decat cel cu 5;
    de asta.. poate ar fi util ca inclusiv primele buline sa se obtina mai greu, chiar daca nu facem liniara scara

later edit: se pare ca intre timp a spus si @dan acelasi lucru in cuvinte mai putine

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

@Roby, o să mă gândesc la scoaterea reputației de pe aria Marketplace. Mersi pentru argumente.

@Tom, am uitat că am adăugat un modul pentru afișarea puterii reputației fiecăruia. Mai mult, din păcate, am spus, că sistemul de reputație nu poate funcționa astfel, standard, în Vbulletin, fără development extra. Nu pot seta bulinele verzi sau roșii, conform cu puterea reputației. Și mai mult, nu poți avea Reputation power negativă, doar pozitivă. Deci ce ai spus pe la sfârșitul postului, nu prea se poate implementa, indiferent.

Also, spune-mi cum dorești tu, dacă te simți mai bine

Ok, deci nu se poate, fara ca cineva sa faca modificari. Intrebarea este: se vrea? Sau nu stie nimeni sa modifice un script in vbulletin?

Nu trece pe -, iar asta inseamna ca diferenta intre un user cu reputatie 0 (pe minus) si altul cu reputatie 0 (nou) nu exista

Poti adauga inca 10 buline verzi, design-ul este acelasi. Toti sunt useri cu reputatie pozitiva, verde, rosie, galbena, deci toti sunt de incredere. (Hai sa cumparam niste pr8, zic.)

Negative se dau rar si in cele mai multe cazuri de userii vechi, restul nu dau, pentru ca se "victimizeaza" prea mult, asa ca toata lumea este "pozitiva" Asa ca, ramanem cu mult content de "calitate", inutil si in cazul de fata (seo), periculos.

Cod PHP:
     $reputationbars intval($reputation_value 100); // award 1 reputation bar for every 100 points
    if ($reputationbars 10
    Daca schimbam 100 cu 5000 (cinci mii), eu am 6,6 verzi! (33125 punct(e) în total am eu)

Nu sunt programator, dar am gasit aici.
    Ultima modificare făcută de Tom; 19th November 2013 la 15:12.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Propun urmatoarele praguri :

Buline - puncte de reputatie

1 - 3
    2 - 7
    3 - 16
    4 - 39
    5 - 98
    6 - 244
    7 - 610
    8 - 1526
    9 - 3815
    10 - 9536
    11 - 23842

Adica solutia la log2.5(x) = 11 - vedeti grafic aici - solve log2.5(x)=11 - Wolfram|Alpha

In prima faza nici lui Tom nu cred ca i-ar da 11, ceea ce e un lucru bun, o stimulare in plus
    Caut cu jingle.ro.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd May 2012, 15:50
  2. Sistemul de reputatie este abuzat?
    De Dragos Nicu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 25th July 2011, 21:48
  3. La cat evaluati sistemul?
    De Federals în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 20th August 2008, 15:27
  4. Sistemul itrader