Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 28

Subiect: a disparut un topic care ma interesa

Florin Traian este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

pfff, cineva de aici a luat centraletermice...
    Am fost dea dreptul cretin ca am vazut ca e free, a trebuit sa plec si cand am venit inapoi nu mai era.. ce draci am avut..

Am prins si eu doua dar parca asta era cel mai bun.

Sa aiba bafta cu el.

_________
    Domenii Libere

scenefz.ro (sunt curios cat traffic poate aduce, asa utilizatori care intra din greseala)
    articolulmeu.ro
    4friends.ro
    biciclete-second.ro
    servicecaransebes.ro

*testate in 20-02-2011
    Ultima modificare făcută de Florin Traian; 21st February 2011 la 01:01.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
    Foarte recent a fost achizitionat, dupa eliberare din Pending Delete , domeniul CentraleTermice.ro
    Achizitia a fost facuta de un user seopedia .
    Asadar interesul pentru o modalitate de achizitionare a domeniilor .ro proaspat eliberate ( dupa faza de Pending Delete ) exista .
    Citat Postat în original de Florin Traian Vezi Post
    pfff, cineva de aici a luat centraletermice...
    Am fost dea dreptul cretin ca am vazut ca e free, a trebuit sa plec si cand am venit inapoi nu mai era.. ce draci am avut..

Am prins si eu doua dar parca asta era cel mai bun.

Sa aiba bafta cu el.

EU nu inteleg ce e cu domeniul asta? E bun la ce? E asa de puternica nisa de centrale termice? Si daca da, atunci ce fac? Cumpar domeniu, si renunt la seo, sau folosesc orice domeniu si servicii de seo?

De ce nu as putea lucra pe nisa de centrale cu : kakamaka.ro ? Pai ori facem seo or nu mai facem!!!!
    Sau considerati ca e un nume brandabil ? ) e mai usor brandabil kakamaka
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

As lua oricand centraletermice.ro in locul lui kakamaka.ro pentru ca efortul depus pentru a-l aduce pe primele pozitii va fi mai mult mai mic.
    Lucrez la promovarea unor domenii care au kw in domeniu si pot sa spun ca am beneficiat de niste cresteri extraordinare cu un efort mult mai mic.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Popescu Marian Vezi Post
    As lua oricand centraletermice.ro in locul lui kakamaka.ro pentru ca efortul depus pentru a-l aduce pe primele pozitii va fi mai mult mai mic.
    Lucrez la promovarea unor domenii care au kw in domeniu si pot sa spun ca am beneficiat de niste cresteri extraordinare cu un efort mult mai mic.
    Pai asta zic Marian, clientii au un brand, au business de ani de zile, nu pot sa-i zic clientului, ca defapt imi e mai usor sa optimizez u domeniu nou cu keyword decat site-ul lui. Pentru ca as da dovada de amatorism.
    Eu vad altfel optimizarea unui site, si imi place la nebunie, tocmai pentru faptul ca e concurenta, si e motivant sa depasesti un concurent.
    Dar daca ofer servicii, majoritatea clientilor au ani de zile in business, au un brand. Iar acel brand trebuie optimizat.

Am observat si eu ca pe ro, keyword-ul in domeniu face minuni, dar pe termen lung, investitia e in brand, nu in 100 de domenii cu keyword.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

De acord cu tine Popescu Marian .
    In afara rolului pozitiv al prezentei keywordului in numele de domeniu as mai adauga :
    1.Descriptivitatea . Pe langa alte atributii , domeniul trebuie sa fie descriptiv pentru proiect . Evident CentraleTermice.ro este descriptiv pentru o afacere in domeniul centralelor termice . De ce sa ai afaceri in domeniul centralelor termica si sa folosesti kakamaka.ro ?
    2.Potentiali clienti . Daca ne gandim la domenii exclusiv prin prisma monetizarii nisei gresim . Oricine are o afacere in domeniul centralelor termice va prefera centraletermice.ro si nu kakamaka.ro

Florin Traian este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu cred ca un domeniu de genul asta se poate vinde cu cateva mii de E la o companie care vinde asa ceva, sa zicem un bosh sau care mai sunt.
    Nu cred ca ar fi o mare investitie pentru ei.
    Daca il vinzi cand e si pe pozitia unu, mai bine.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

@ Tom, hai sa iti spun o strategie buna de dezvoltare a unui brand, strategie aplicata cu succes de multe branduri din Romania si din afara.
    Se construiesc site-uri satelit prin care creezi awareness in jurul brandului care doresti sa il dezvolti. De exemplu, Pampers a creat site-uri special pt mamici, Bergenbier a creat site-uri cu concursuri, Poiana la fel si exemplele pot continua.
    Site-urile satelit pot deveni mult mai populare si primi un trafic mult mai mare decat l-ar putea primi site-ul "mama" iar printr-o campanie buna se poate dezvolta brandul.

Daca ar trebui sa dezvolt afacerea Romstal-ului, as lua centraletermice.ro, calorifere.ro si orice alt domeniu care are kw-urile produselor ce le comercializez. In cadrul fiecarui site as vinde doar acele produse conform domeniului. In felul asta acaparez o piata mult mai mare deoarece am sanse mult mai mari sa primesc trafic pe toate cautarile care ma intereseaza.

Te cred ca iti place competitia dar poti fi competitiv cu mai putin efort, folosind strategii si alternative.
    Nu zice nimeni ca esti amator daca iei domenii d-astea ci istet.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de Popescu Marian Vezi Post
    @ Tom, hai sa iti spun o strategie buna de dezvoltare a unui brand, strategie aplicata cu succes de multe branduri din Romania si din afara.
    Se construiesc site-uri satelit prin care creezi awareness in jurul brandului care doresti sa il dezvolti. De exemplu, Pampers a creat site-uri special pt mamici, Bergenbier a creat site-uri cu concursuri, Poiana la fel si exemplele pot continua.
    Site-urile satelit pot deveni mult mai populare si primi un trafic mult mai mare decat l-ar putea primi site-ul "mama" iar printr-o campanie buna se poate dezvolta brandul.

Daca ar trebui sa dezvolt afacerea Romstal-ului, as lua centraletermice.ro, calorifere.ro si orice alt domeniu care are kw-urile produselor ce le comercializez. In cadrul fiecarui site as vinde doar acele produse conform domeniului. In felul asta acaparez o piata mult mai mare deoarece am sanse mult mai mari sa primesc trafic pe toate cautarile care ma intereseaza.

Te cred ca iti place competitia dar poti fi competitiv cu mai putin efort, folosind strategii si alternative.
    Nu zice nimeni ca esti amator daca iei domenii d-astea ci istet.
    Chestia asta s-ar putea sa iasa nu tocmai bine.

Cumpararea de domenii multiple pentru aceeasi nisa, de catre acelasi business, in scopul de a avea rank ridicat pe fiecare din cuvintele cheie respective, se numeste "owning the SERP's" si este impotriva Google TOS.

Un simplu report spam poate cauza caderea unui astfel de grup de situri.
    Nu e o problema daca ai 2 situri dar daca sunt multe, ceea ce faci tu se numeste spam.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post

Nu e o problema daca ai 2 situri dar daca sunt multe, ceea ce faci tu se numeste spam.
    daca ai retea de site-uri optimizate fiacare in parte natural, le poti lega intre ele, faci confuzie nicidecum nu se numeste spam

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post

Cumpararea de domenii multiple pentru aceeasi nisa, de catre acelasi business, in scopul de a avea rank ridicat pe fiecare din cuvintele cheie respective, se numeste "owning the SERP's" si este impotriva Google TOS.

Emm, adu-mi dovezi ca este asa!
    Unde am zis de aceeasi nisa? ce are de-a face caloriferul cu centrala termica?
    Eu vorbesc de branding tu vorbesti de SERPs...
    Ultima modificare făcută de Popescu Marian; 21st February 2011 la 20:16.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 18:54
  2. Ce articole v-ar interesa?
    De Federals în forumul Continut web
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd May 2008, 13:21
  3. Topic inchis pe un motiv aiurea ....
    De dragoserv în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 5