Hai sa asteptam Dragos, sa vedem ce se intampla. Ce zici ?
Hai sa asteptam Dragos, sa vedem ce se intampla. Ce zici ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Asteptam Cristi, cu cel mai mare drag ca oricum voi fi alaturi, insa na, sa zicem ca am ghicit in cafea![]()
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Niciodata nu i-a reusit bunica-mii aia cu cafeaua, asa ca sper sa nu ai gura aurita![]()
Si eu cred ca trebuie sa existe o forma de triere la intrarea in Seopedia , asta daca vrem si ceva calitate Fiecare sistem are dezavantajul lui . Dragos Nicu are dreptate in ceea ce spune , scapa insa din vedere posibilitatea existentei altor motive ( in afara lipsei de timp) pentru care experimentatii ar putea sa nu trimita scrisoare de intentie . Oamenii sunt complecsi , uneori orgoliosi alteori timizi .
Sistemul de invitatii , in conditiile in care ar fi strict limitat la numarul de invitatii si complementar altuia precum scrisoarea de intentie sau prezentare intr-o sectiune libera a forumului , ar rezolva problema atragerii unor experimentati pe care sa-i atragem astfel catre noi scutindu-i de obligatia unei scrisori de intentie sau admiterii lor dupa prezentarea intr-o sectiune libera asa cum bine s-a propus in acest thread . La ora asta , cu siguranta exista romani foarte experimentati care au cunostinte printre membrii Seopedia si a caror prezenta este benefica pentru Seopedia . Invitarea lor ar fi o treaba buna .
Eu am fost impotriva sistemului de invitatii doar ca sistem principal de triere intrucat nu rezolva problema celor care nu au cunostinte membrii Seopedia ,dar ca sistem complementar este ok.
Scapam de ei imediat, nu e problema.
Eu cred ca destui dintre noi am tot amana sau am refuza sa pierdem cateva minute pentru a ne inregistra pe un forum, chiar daca ne-ar interesa destul de mult. In plus, daca deja sunt foarte experimentati, avem mai multa nevoie de ei, decat au ei de noi.
[/COLOR]In opinia ta, ce avantaj crezi ca-mi aduce mie faptul ca-l aprob pe Cristi. Sau ce dezavantaj as avea daca i-as contrazice decizia luata ?
nu ma refer la tine in mod special. nu am nominalizat.
fiecare e liber sa adere la o idee , la un proiect.
ce ma deranjeaza este duplicitatea unora de pe aici care isi schimba optica in functie de ..cum bate vantul sau de... ce decide Cristi.
lipsa asta de verticalitate ma deranjeaza.
asa cum am spus si anterior am fost si voi ramane adeptul unei comunitati deschise , fara limitari.
cat priveste eventuala avalansa de non-valori : sa nu ne ingrijoram foarte tare .
ca si in real life se va activa acel sistem natural de triere. cine nu respecta regulile comunitatii : se auto exclude.
all the best !
Deja am vazut 2 useri inregistrati astazi care de la primul post au trecut la spam. Ar trebui adaugat un filtru care sa interzica crearea de threaduri noi pana nu ai x posturi. Poate doar la Prezentare Forumisti sa se poata crea thread direct, in rest, nu.
Efectul este inutil Nosfer, pentru ca oricum ar putea posta in alte thread-uri, si tot spam ar fi.
Situatia este simpla. Prima abatere, infractiune de SPAM, 5 puncte. A doua abatere, inca 5 puncte si BAN automat 2 luni.
Si daca corelam putin situatiile, aia s-au dus acolo pentru a gasi o noua piata de "desfacere" a pacticilor hotesti in marea majoritate (vedem ce-i in Italia, Spania sau Franta si ce masuri au ajuns sa ia unii).
Bine, discutiile sunt de prisos acuma. Nu mai au sens pentru ca decizia e luata. Acum sa vedem rezultatele iar apoi, daca s-o pune problema, sa regandim metoda de acceptare a userilor.
Pana la urma sunt dezavantaje si avantaje in ambele situatii. De exemplu acum, moderatorii tb sa fie foarte vigilenti, dar in acelasi timp sa nu dam in cap cuiva care poate greseste pentru ca nu isi da neaparat seama.
@superbus, "Si daca ma contrazic, inseana ca m-am razgandit!" - era un citat pe care nu mai stiu pe unde l-am gasit. Nu cred ca verticalitatea sta in a "vedea doar drept inainte!". Pana la urma ce sens are sa tii cu dintii de ideea ta daca s-a adoptat alta? Nu e cazul meu aici, dar am fost si eu in situatia in care, desi credeam cu tarie intr-o idee mi s-a schimbat optica la 180 Grade poate foarte usor...
Am primit si confirmarea asupra suspiciunii mele, sub forma unui mesaj privat de la acest user: http://forum.seopedia.ro/servicii-we...e-bloguri.htmlTitle: amatorii
nu ai vazut 100.000 de posturi pe bloguri sau ce? pai ce seo faceti voi dalea de pe dirpedia cu 43534543 de likuri externe , adica spam nu pricep aaa sa inteleg ca pe forumu vostru sunt numai amatori sau ce ??? ca nu pricep va sperie cineva care poate sau ce ? ca nu pricep ?? Spam era daca imi faceam reclama la site sau alt ceva ca postam backlinkuri inseamna spam , ce pot sa zic amatoriiii de 3 euro pe zi din cpa sau adsens
Cu alte cuvinte, un ban permanent, primul de la acceptarea libera in SeoPedia. A inceput total gresit aceasta miscare pe care am crezut-o cea "buna".
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)