evolurion, trebuie sa ai pile![]()
evolurion, trebuie sa ai pile![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Imi cer scuze ca ma bag si eu in discutie, dar dupa cum spunea si Broscoi in prima pagina ce se intampla cu cei care nu au niciun prieten pe seopedia ?Asta a fost si cazul meu. Ma bucur ca am apucat sa-mi fac cont.
Interesant. E precum in politica sau la stat: intra doar cine are o cunostiinta acolo
O sa cresteti traficul altor forumuri unde o sa se caute invitatii pentru acest forum. Sau mai rau, nu o sa se mai oboseasca nimeni.
Parerea mea e ca un topic cu drept de scriere pt cei fara user, unde sa se prezinte si sa specifice de ce vor cont ar fi suficient. Cei cu un motiv intemeiat sa primeasca, sau la latitudinea voastra.
Se poate sterge daca este inutil.![]()
Apropo, cati membri mai sunt activi pe forum? Intru in fiecare zi si mai mult de, hai sa zic, 20 de membri nu vad. Suntem tot timpul aceiasi, ce se intampla? Nu mai participa ceilalti la discutii ci doar citesc?
Interesanta propunerea lui mariuslmm
Postat în original de mariuslmm
subscriu si eu la ce a zis mariuslmm, dar in acel topic sa poata sa scrie decat moderatorii.
Toate drumurile duc la Targoviste
Ideea cu invitatiile e exponential mai tembela decat cea cu scrisoarea de intentie. Daca tot vreti neaparat sa o faceti, 10 invitatii pe saptamana este enorm, un numar ok ar fi 3 pe luna, sau o invitatie la 50/100 de posturi.
Si totusi:
Ce se intampla daca o persoana nu cunoaste pe nimeni de pe forum si vrea sa se inregistreze?
Ce se intampla daca un nubalau sau spammer spameaza invitatii la alti nubalai sau spameri, care spameaza invitatii la altii samd., o sa va umple forumul de gogomani.
In absenta unei inregistrari gratuite, ideea lui mariusmm este cea mai buna; un forum pentru anon users unde intra si cer cont, si adminii sa aprobe sau nu.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Adica cine nu cunoaste pe nimeni de pe seopedia e egal cu zero sau nu exista in industrie dpdv al acestui forum?
E clar o solutie nepotrivita si sper sa fie inlocuita repede cu altceva, ideea lui mariuslmm mi se pare ok si mie.
Cine nu cunoaste pe nimeni de pe seopedia.... se baga in seama. Forumul il poate citi, unii din voi au id-ul afisat, si poate reuseste sa convinga o persoana ca merita sa primeasca o invitatie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)