Multumim pentru Spy, foarte bun.
Din cate am vazut in noile permalinkuri categoria e inlocuita cu termenul "threads" - modificarea htaccess-ului nu e suficienta; banuiesc totusi ca vB are si un meniu de customizare a permalinkurilor, nu?
Da
Nu
Multumim pentru Spy, foarte bun.
Din cate am vazut in noile permalinkuri categoria e inlocuita cu termenul "threads" - modificarea htaccess-ului nu e suficienta; banuiesc totusi ca vB are si un meniu de customizare a permalinkurilor, nu?
Nu are absolut nimic. Pot lucra fara htaccess in mod simplu (rescrise url-uri, fara cuvinte in ele), avansat (cu ceva cuvinte in ele), sau sa aleg optiunea "htaccess". Presupun ca in functie de cum creezi acel fisier, asa iti faci fisierele.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am gasit un link interesant.
Cica vB4 nu ar suporta asa ceva, nativ.Hierarchic URL Structure - Think of it as folders for your content. Forums become folders holding the actual threads, creating a logical structure of relevant content segmented by topic.
Ultima modificare făcută de Andrei Luca; 6th August 2010 la 22:21.
Cristi, descarca vbseo (daca este) pentru v4.0 in folder-ul "kit" pe server
.:|:.
asta e .htaccess vechiCod:# Comment the following line (add '#' at the beginning) # to disable mod_rewrite functions. # Please note: you still need to disable the hack in # the vBSEO control panel to stop url rewrites. RewriteEngine On # Some servers require the Rewritebase directive to be # enabled (remove '#' at the beginning to activate) # Please note: when enabled, you must include the path # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/) RewriteBase / #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301] RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsi temap.php?sitemap=$1 [L] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
.:|:.
Done. Aveam 3.5.1 si 3.5.1 PL1 .. Am luat versiunea PL1 (mai noua cu 2 luni decat 3.5.1).
Nu stiu ce inseamna PL1 si sper sa nu fie ceva "beta".
Cristian, in legatura cu un design custom: e timpul perfect pentru asta. Deoarece versiunea va ramane mult timp de acum inainte, bine inteles cu mici upgrade-uri. Asadar eu zic ca merita o investitie de cateva sute dolari pentru o tema profesionala, comunitatea va fi mult mai brandata. (+logo).
PS: Ar merge umblat si la sistemul de reputatie sa adaugati descrieri romanesti. Sa nu mai fie de exemplu la tine Cristi "Is a splendid one to behold" sa scrie ceva romanesc. Desigur, sunt detalii minore dar care merg bibilite, sunt alte prioritati acum.
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 6th August 2010 la 22:56.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Mai ales ca eu sunt total dezamagit de noul template VB 4.0. Cred ca m-am obisnuit atat de mult cu vechiul design incat imi este foarte greu sa-l accept pe asta.
Imi este greu sa gasesc informatia, sa o separ, etc.
(am dat un edit la reply-ul de mai in sus).
Daca esti dispus sa o faci, eu zic ca e timpul sa se si apuce de treaba un designer deoarece dureaza cateva zile bune pana e gata + integrat.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)