Hmm.... cred ca au trecut mai bine de 3-4 ani de cand nu am mai scris ceva pe SeoPedia... Multa lume necunoscuta pentru mine... dar poate si putine schimbari fata de ceea ce a fost....
Schimbarea versiunii + grafica... ar fi una mai mult decat bine venita.... o noua motivatie pentru multi, incepand cu mine, sa o ia de la inceput... sa se implice si sa ajute la promovarea comunitatii...
Din pacate... internetul Romanesc nu prea creste calitativ.... iar civilizatia utilizatorilor lasa de dorit... scrisoarea de intentie e bine venita oricand... dar... deja am si o idee...
Forum-ul poate fi citit de oricine.... dar putem motiva oamenii sa se implice prin a oferi Premium Content... ce poate fi citit doar de utilizatorii logati, cu contul activat... Pe ei ii dorim sa ni se alature... Cei care sunt interesati sa invete... sa intrebe si in acelasi timp... sa aduca raspunsuri la altii ce le cauta.
Ce sa oferim? Articole, editoriale, tutoriale, explicatii pas cu pas din toate segmentele web legate de SEO...
Toti trebuie sa invatam... poate am ramas putin in urma cu cunostintele mele... dar toate au un inceput....
Welcome back SeoPedia!
Ben

Răspunde cu citat