Da
Nu
Am observat ca linkurile din semnatura si-au pierdut forma initiala pentru unele posturi. Pentru acesta, de exemplu, linkurile au forma:
E setat ceva gresit ?
Ultima modificare făcută de Nichita; 9th August 2010 la 13:23.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Scoate ma scrisoarea de intentiometru temporar, pentru 30 de zile. Vezi cum merge treaba, daca e totul ok, mai extinzi cu inca 30/60 zile, etc. Probabil ca vor mai fi diversi moroni care se vor inregistra ca sa spamuiasca forumul, asta e, le dai ban si gata, insa cred ca majoritatea se vor inregistra cu intentii bune.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
WeaselMan nu tu stai sa moderezi forumul... N-ai idee de prostii fac unii cu reputatia, ca dau cate 5-10 pe zi la toata lumea la misto. De aici ies tot felul de discutii eronate.
Tu intri azi si peste 4 zile nu mai vii, raman restul cu administrarea si cu userii care vor link-uri sau mai stiu eu ce..
Daca Adminii se vor ocupa de acele scrisori n-or sa fie probleme.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
offtopic: DP
@ Oamenii astia sunt acuzati ca au furat cookie-urile userilor lor,apoi comisioanele?
Touche, pussycat... insa pe de alta parte prea multa moderare strica - fight the power!
Eu ziceam din punctul de vedere al userului, scrisoarea de intentie reprezinta inca o bariera in calea ajungerii la destinatie (aka postare pe forum), which suxx. Cred ca destui de multi oameni nu au vrut sa se inregistreze din aceasta cauza, oameni care ar fi putut adauga ceva la comunitate.
(\_/) I like bunnies
Meh, ai si tu o dreptate in felul tau asa cum am si eu o dreptate in felul meu
Totusi, daca ati mers pana acum cu scrisoare de intentie, ati putea sa faceti o perioada de proba fara scrisoare, ca sa vedeti cum merge. Worst case scenario, stergi cateva posturi si banezi niste idioti, apoi revii la scrisoare.
(\_/) I like bunnies
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)