Cu referire la design te-ai gandit ?
Da
Nu
La voi e functionabil Spy-ul?
E ok, acum!![]()
La mine merge SPY doar din cand in cand. La voi? Aka acum am intrat si am vazut ca sunt posturi noi, dar in spy nu apare nimic.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Nici la mine nu merge SPY cum trebuie.
O sa mearga acum. Problema era ca facea un cron in fiecare ora, unde stergea informatia din SPY. Pentur forum-uri extrem de mari probabil ca este mai mult decat suficient. Am pus eu durata la 10 ore acum. Sper sa fie mai mult decat suficient pentru noi.
Daca nu, o pot mari.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
La naiba, nu stiu ce sa mai fac cu SPY-ul asta.
Teoretic, el in fiecare ora, isi sterge informatiile. Pentru forum-urile foarte active presupun ca este super ok, insa pentru noi, ar trebui sa faca asta zilnic. Nu ma descurc nici foarte bine cu codarea asta VB.
O sa vad ce pot rezolva. Probabil o sa ii dau un email lui Shawn (DP).
Nu vreau sa spun ca a fost un lucru rau upgrade-ul si repararea bugurilor, dar presimt ca o sa scada calitatea posturilor calumea odata cu posibilitatea acceptarii de noi membri
Si ca sa fiu sigur ca nu ma intelegeti gresit, a fost un lucru foarte bun, pe astia ii filtram noi cumva![]()
Sincer sa fiu, sunt mult prea putini membri activi in acest moment. Ne trebuie un aflux de membri noi. Nici nu stii cate valori se ascund in piata asta.
Scrisoare asta de intentie e sa vezi cum se exprima omul,daca e educat cat de cat,plus ca un spammer care vrea sa puna 2-3 linkuri va renunta (cel putin asa fac eu cand mai postez pentru linkuri-dar pun posturi la subiect) . Doar nu o sa-i filtrati ca in DMOZ![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)