Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Directoare cu PR mare, dar de calitate slabă...

Ikaros este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit Directoare cu PR mare, dar de calitate slabă...

Salutare tuturor,

Recent m-am decis să îmi promovez site-ul folosind directoarele; este ceva ce am evitat ani buni să fac, fiindcă mi s-a părut o chestie cam stupidă - un site curat, fără erori de cod, cu multe articole bogate în conținut, relevante, bine scrise, interesante pentru cititori, dar și optimizate pentru "roboți", fără conținut duplicat, deci 100% original, nu ar fi trebui să aibă nevoie de șmecherii gen promovare în directoare, alergătură după link-uri etc. Ei bine, am constatat că lucrurile nu stau chiar așa, drept pentru care m-am decis să încerc și această chestie - înscrierea în directoare și joaca cu link-urile.

M-am gândit că următoarea formulă - director cu PR mare, link-uri dofollow - era o chestie simplă și garantată. Nu mică mi-a fost mirarea să aflu că unele site-uri cu PR mare pot fi dubioase; păi, PR-ul nu este un semn al calității, al credibilității? Am citit că unii proprietari fac directoare pe domenii care au deja PR mare, motiv pentru care ar fi bine să verific și vechimea domeniului. Altă nelămurire a mea este cum reușesc unii proprietari de directoare să obțină în 1-2 ani, PR de 5, sau 6, iar unii chiar 7. Cică investesc în promovare, păi, în ce promovare, că aș investi și eu . Le înscriu, la rândul lor, în alte directoare cu PR mare, folosesc AdSense, ce anume fac? Deci întrebările mele sunt:

1. De ce un site cu PR 7, de exemplu, ar trebui evitat ca fiind de proastă calitate și cum pot să le identific pe cele cu problemă.
    2. La o adică, un link către site-ul meu de la un director problemă ar putea să îmi facă vreun rău. Logic ar fi să nu, până la urmă, cum pot controla eu cine se leagă de mine și de ce ar trebui să fie eu penalizat pentru ce fac alții.
    3. Cum reușesc proprietarii de directoare noi, nu cele puse pe domenii vechi, să obțină niște PR enorme în timp record.

Vă mulțumesc.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Retired

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Mulțumesc

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    332
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Ikaros Vezi Post
    Mulțumesc
    Si eu iti urez bun venit, insă Catalin iti sugera că primul post ar fi trebuit să fie in sectiunea "Prezentare forumisti". Regulamentul, ce să-i faci!!!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Îmi cer scuze pentru scăpare. Am publicat prezentarea.

Cele bune

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Salutare tuturor,

1. De ce un site cu PR 7, de exemplu, ar trebui evitat ca fiind de proastă calitate și cum pot să le identific pe cele cu problemă.
    2. La o adică, un link către site-ul meu de la un director problemă ar putea să îmi facă vreun rău. Logic ar fi să nu, până la urmă, cum pot controla eu cine se leagă de mine și de ce ar trebui să fie eu penalizat pentru ce fac alții.
    3. Cum reușesc proprietarii de directoare noi, nu cele puse pe domenii vechi, să obțină niște PR enorme în timp record.

Vă mulțumesc.
    1. Cine zice ca trebuie evitat? Ii verifici linkurile, ca sa vezi mai ales de unde are acel PR.
    2. Nu, decat daca site-ul tau are linkuri foarte putine. Nu stiu cati ani ai, dar ceea ce stiu este ca pana in 18 ani, esti minor, si parintii tai sunt responsabili pentru ceea ce faci.
    3. Cumparand linkuri cu pr mare sau domenii drop cu pr mare.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Mulțumesc pentru răspunsuri, eheee nu mai am 18 ani de multișor, cică aș fi un bărbat în floarea vârstei - 35 de ani

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Daca ai ceva de zis ontopic, zi.. daca nu, taci.

Ai un negativ pt asta.
    Signatura lipsa

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Vă mulțumesc.
    1) In primul rand verifica sa fie real PR-ul, sa nu fie fake. Apoi vezi sa nu fie penalizat site-ul. Cauta-i numele/brand-ul, adresa in google si vezi daca apare. Plus, sa nu fie auto-approve, pt ca e mai mult ca sigur plin de spam-uri

2) Un singur link nu face rau. Daca ar fi asa, ti-ai putea penaliza competitorii f simplu, dar nu merge. Daca ai f multe link-uri problematice, atunci ai putea sa-ti faci griji

3) N-am stat sa-mi bat capul cu asta. Daca nu-i PR fake, inseamna ca au link-uri de pe pagini cu PR mare...
    Signatura lipsa

sandu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th June 2013
    Vârstă
    42
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

3. Cred ca respectivele directoare cu PR mare te obliga sa le dai link inapoi dofollow. Multi probabil le dau sitewide si primesc inapoi un link dofollow de pe pagina n'spe, de pe subcategoria x. Cam asta e reteta lor.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Advertoriale de calitate
    De razva în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 9th July 2013, 17:24
  2. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th July 2012, 00:26
  3. Lista de 200+ directoare de articole pr mare
    De stefaniavoiku în forumul Link Building
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th March 2012, 16:18
  4. Web Developer de calitate