Citat Postat în original de Ikaros Vezi Post

1. De ce un site cu PR 7, de exemplu, ar trebui evitat ca fiind de proastă calitate și cum pot să le identific pe cele cu problemă.
2. La o adică, un link către site-ul meu de la un director problemă ar putea să îmi facă vreun rău. Logic ar fi să nu, până la urmă, cum pot controla eu cine se leagă de mine și de ce ar trebui să fie eu penalizat pentru ce fac alții.
3. Cum reușesc proprietarii de directoare noi, nu cele puse pe domenii vechi, să obțină niște PR enorme în timp record.

Vă mulțumesc.
1) In primul rand verifica sa fie real PR-ul, sa nu fie fake. Apoi vezi sa nu fie penalizat site-ul. Cauta-i numele/brand-ul, adresa in google si vezi daca apare. Plus, sa nu fie auto-approve, pt ca e mai mult ca sigur plin de spam-uri

2) Un singur link nu face rau. Daca ar fi asa, ti-ai putea penaliza competitorii f simplu, dar nu merge. Daca ai f multe link-uri problematice, atunci ai putea sa-ti faci griji

3) N-am stat sa-mi bat capul cu asta. Daca nu-i PR fake, inseamna ca au link-uri de pe pagini cu PR mare...