Există vreun site asemănător cu DirPedia pentru directoarele străine? Știu că pot să imi fac in Excel raportul cu directoarele în care am înscris site-ul, dar e mult mai practică o interfață web.
Există vreun site asemănător cu DirPedia pentru directoarele străine? Știu că pot să imi fac in Excel raportul cu directoarele în care am înscris site-ul, dar e mult mai practică o interfață web.
Eu folosesc: http: //www .directorycritic.com/
Ai mai multe categorii, atat de directoare normale cat si de articole, iar pe deasupra, ai si ceva tool-uri SEO gratis.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
directorysnob.com
eu folosesc o lista de directoare straine pe care ma axez zilnic. probata de mine: Lista directoare straine | AvsZ - Optimizare seo
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Servicii profesionale de optimizare site - 9 ani+ experienta
Ca tot e legat de dirpedia. Putin offtopic: de unde dau sa imi genereze acel raport pdf pe care il faceam inainte.
Am incercat sa dau de alecs dar nu mi-a raspuns.
D R G
Cele mai bune liste pentru directoare le gasesti fie pe Directory Critic » Directory Lists, Article Directory Lists, Link Building, Directory Templates & Resources fie pe Free Directory List - SEO Friendly - Info Vilesilencer
Am avut un director inscris in directorycritic.com (am avut norocul sa fie primul link de sus dupa ultimul update); in 3 zile peste 1600 link-uri inscrise si 2 premium
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)