lovelife se poate sa ai dreptate , nu negdar eu zic tot din experienta daca vrei iti dau lista de cuvinte cheie + site si verifici singur pozitiile, toate cuvintele cheie sunt pe prima pagina unele chiar pozitii 1-3
. Dar nu doar blasturile m-au ajutat , si alte linkuri puse manual, dar adunate. Si inca ceva nu am timpul necesar sau rabdarea sa inscriu zilnic, mereu ma apucam doar cand aveam chef si atunci era facut totul in "masa"
Nu prea vad cum poate face diferenta google daca tu incrii manual sau automat mai ales daca folosesti title sau description spinablesi nu ar fi doar problema asta, pana sunt aprobate toate linkurile, pana trece mr google sa vada daca exista link acolo (daca nu dai ping) ..toate astea dureaza, deci parerea mea e ca nu isi da seama
. Sau sa luam exemplu site x are 100 linkuri, azi sa zicem ii dispar 50 de linkuri ( brusc ! ) , google nu va penaliza si nici nu va cadea in serp deodata, corect ? dar daca tot acest site cu 100 ii mai vin 50 ( eu zic ca ) el nu va fi penalizat si nu va creste brusc in serp , dar aceste 50 ii vor aduce un plus ( si va intra in "dansul google" ) si in nici un caz un minus.. poate doar daca vin 200 deodata

dar eu zic tot din experienta daca vrei iti dau lista de cuvinte cheie + site si verifici singur pozitiile, toate cuvintele cheie sunt pe prima pagina unele chiar pozitii 1-3
. Dar nu doar blasturile m-au ajutat , si alte linkuri puse manual, dar adunate. Si inca ceva nu am timpul necesar sau rabdarea sa inscriu zilnic, mereu ma apucam doar cand aveam chef si atunci era facut totul in "masa" 
Răspunde cu citat