keep us in touch
Versiune printabilă
foarte tare !!!
Revin cu inca un site semi-automatic de inscriere in directoare straine. SubmitterBot - Semi-automatic directory submission tool
Penalizare in cel mai rau caz isi iau directoarele respective pentru ca au continut duplicat.
Personal inca nu am reusit performanta de a fi penalizat vreun site din inscrieri in directoare si am anumite siteuri pe anumite nise pe care le promovez numai prin inscrieri in directoare, ce e drept nu sunt keyworduri care aduc trafic mare si nici nu e cine stie ce concurenta pe ele, dar le mentin in primele 3 pozitii lejer.
Merci, eu unul m-am bagat ;) , penalizare ? nu exista asa ceva :)) poate daca ai un site nou cu 10 linkuri catre el, e normal ca google sa se uite urat pe el cand vin atatea linkuri, daca ai unul destul de vechi si multe linkuri e totul ok ;)
Eu nu mi-am luat niciodata o penalizare si am dat zilnic sute sau chiar mii de blasturi cu comentarii si/sau profile de forum , dar mai bine inscrieti in cate 5 directoare pe zi ca peste 10 ani probabil o sa ajungeti la 100 de linkuri :)
Si ce eficienta au avut acele mii de link-uri? Cate au fost ignorate de google? Majoritatea, daca nu chiar toate. Eu cu cele 100 de link-uri de calitate ale mele e posibil sa te intrec pe tine cu 100.000 de link-uri in google, eu am invatat asta din experianta
lovelife se poate sa ai dreptate , nu neg ;) dar eu zic tot din experienta daca vrei iti dau lista de cuvinte cheie + site si verifici singur pozitiile, toate cuvintele cheie sunt pe prima pagina unele chiar pozitii 1-3 :P . Dar nu doar blasturile m-au ajutat , si alte linkuri puse manual, dar adunate. Si inca ceva nu am timpul necesar sau rabdarea sa inscriu zilnic, mereu ma apucam doar cand aveam chef si atunci era facut totul in "masa" :)
Nu prea vad cum poate face diferenta google daca tu incrii manual sau automat mai ales daca folosesti title sau description spinable ;) si nu ar fi doar problema asta, pana sunt aprobate toate linkurile, pana trece mr google sa vada daca exista link acolo (daca nu dai ping) ..toate astea dureaza, deci parerea mea e ca nu isi da seama ;). Sau sa luam exemplu site x are 100 linkuri, azi sa zicem ii dispar 50 de linkuri ( brusc ! ) , google nu va penaliza si nici nu va cadea in serp deodata, corect ? dar daca tot acest site cu 100 ii mai vin 50 ( eu zic ca ) el nu va fi penalizat si nu va creste brusc in serp , dar aceste 50 ii vor aduce un plus ( si va intra in "dansul google" ) si in nici un caz un minus.. poate doar daca vin 200 deodata
la o variatie de 50 de link-uri si 50% google nu va zice nimic, e posibil dar daca apar sau dispar 10.000 de link-uri brusc devine suspect, si google are algoritmi fini, care pot mirosi multe din asta si inca ii mai perfectioneaza.
Eu incerc sa evit sa il pacalesc pe google pentru ca risc sa ma pacalesc pe mine
Asta era un exemplu. Dar daca ai un site cu pr bunicel, si un numar bun de linkuri eu zic ca daca apar brusc 2000-5000 linkuri le va lua in considerare, si nu se va uita suspect, sa zicem daca maine 1000-5000 de bloguri pun link sidewide catre adevarul.ro care are un pr chiar foarte bun el nu va fi penalizat poate doar sa nu se uite la linkuri, prin asta vreau sa dovedesc ca nu se poate face rau unui site care are o vechime sau un trust ( pr mare ) , ca asa maine iau xrummer si ii dau lu` mattcutts.com toate linkurile posibile poate poate il penalizeaza :))
incerc si eu astazi sa vad ce si cum