varza intr-un cuvant..argumente mai sus.apropo eu zic sa stergi aia de la chat pana nu te raporteaza vreunul de pe seopedia,pt ca asa meriti![]()
varza intr-un cuvant..argumente mai sus.apropo eu zic sa stergi aia de la chat pana nu te raporteaza vreunul de pe seopedia,pt ca asa meriti![]()
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
E script FREE ! Imaginile sunt ale scriptului . Sa ma raporteze la ce ?? =))
Da , am exagerat. Dar, orice director nu are nici un site inscris la inceput, o sa revin peste o saptamana sa vedem cum mai sta treaba atunci. Scuzati graba mea si ca am deschis topicul aiurea .
Andreiuk pentru a avea link-uri inscrise intr-un director nu trebuie sa te dai de mama focului cu reclama acestuia.
Eu am un director
Il tin doar for fun.
L-am inscris la inceput in maxim 30-35 de directoare si asa l-am lasat.
In momentul asta am cateva zeci de siteuri de aprobat pe zi.
Cine vrea neaparat lista de directoare il va gasi si pe al tau cu siguranta![]()
Te anunt ca este un director platit si nu ma agit pentru ca va fi mutat pe alt domeniu (PR 6) luna asta. Am si eu director free si primesc in jur de 30 de cereri pe zi , http://www.smashdir.com
PR 6? fake sau ce?le tii la redirecturi pana iei PR 6 si dupa aia le pui la produs si zici la lume ca e PR 6 .
Frate , wake up !
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Nu va scadea PageRank-ul !
bafta cu directorul si mai usor cu promovarea agresiva doar de dragul unui flame ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)