raspuns: niciodata!!!

cu home ro am o problema veche: am intrat si eu la ei la licitatii, am dat de okazii ro, ocazii ro, okzii ro si inca unul, tot al okazii... zic bun, or fi ei prieteni din copilarie, in sfarsit, hai sa il propun ei eu pe minimul meu... propun, nimic. dupa o saptamana, le dau email. nimic. dupa inca una, alt email. nimic. dupa inca una, altul...in care le zic "macar spuneti 'vezi-ti de treaba ca nu punem nimic aici' ". nimic. dau pe renece, aflu niste adrese de email le dau tipilor email, raspune un nene, cuminte, a raspuns repede zice ... eu nu mai sunt angajat acolo, sorry.... iar pista inchisa... vad pe home ro ca e al erdeesului... dau email la rds. ...nimic...dau la sefii de la rds... la un moment dat primesc email ca mi s-a dat "ticket"...opaaa...30-40 de emailuri si asta e primul raspuns...repede la cabinetul din coltz, sa imi tatuez pe mana nr tichetului, sa nu il pierd...tatuez eu si zic...hai sa stau sa astept raspuns la tichet...o saptamana...dau email...am tichet! ce fac cu el?...ei...nimic...mai stau o saptamana...mai dau email...direct la ala de mi-a dat tichet (o adresa personala, nume.prenume at rds ro) nimic...
deci. recapitulez. 3 luni, 40 de emailuri. nimic. scurt pe doi