Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 33

Subiect: Ce-ti doresti de la un director web?

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Lightbulb

a). Sa nu aiba chestii de genu rel nofollow;
    b). Sa nu se transforme in director cu plata dupa ce face pagerank mai mult de patru;
    c) Sa aiba si categoria destinata numai persoanelor majore , cu venituri insuficiente sau siteuri care promoveaza hackingul ( hacking inseamna acumulare de cunostinte in domeniul calculatoarelor si nu trebuie confundat cu crackingul );
    d) Sa verifice siteurile inscrise si cele care nu se incadreaza in categoria in care au fost inscrise sa fie sterse cu posibilitatea de a se reinscrie dupa o saptamana ;
    e) Sa fie usor de navigat si de cautat in el ;
    f) Sa accepte si banere mai mari de 150 KB , banere pe care sa le poti adauga dupa ce te-ai inscris deja ;
    g) Daca trebuie sa-ti faci cont sa-ti retrimita parola prin e-mail si daca uiti ID-ul siteului sa-l poti afla ;
    h) Sa nu te uite sfintii asteptand ca siteul tau sa fie aprobat ;
    i) In cazul in care nu iti este aprobat siteul sa-ti spuna si de ce ;
    j) Sa fie uptime aproape 100% ;
    k) Sa nu fie cu link reciproc , si daca e asa , acest link sa fie prietenos si sa se incarce repede ;
    l) Sa poti sa te reinscrii daca eventual ai renuntat la promovarea facuta cu ajutorul acelui director ;
    m) Sa te si plateasca daca te inscrii sau sa faca un concurs sau ceva asemanator ;

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de butelie Vezi Post
    b). Sa nu se transforme in director cu plata dupa ce face pagerank mai mult de patru;
    Orice director va deveni platit cand devine recunoscut (fie prin PR, trafic, reputatie etc.). E o munca sa validezi link-uri in continuu, iar cu cat este mai cunoscut, cu atat mai multe vei avea. Sa nu mai spunem ca ai nevoie de resurse sa iti promovezi directorul in continuare.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de alecs Vezi Post
    Orice director va deveni platit cand devine recunoscut (fie prin PR, trafic, reputatie etc.). E o munca sa validezi link-uri in continuu, iar cu cat este mai cunoscut, cu atat mai multe vei avea. Sa nu mai spunem ca ai nevoie de resurse sa iti promovezi directorul in continuare.
    NU sunt de acord cu aceasta idee, un director poate sa fie "bine merci" 100% gratuit pentru ca exista alte resurse pentru valorifica potentialul directorului din punct de vedere financiar...

Poate gresesc, e doar o banuiala personala, dar am impresia ca exista multe directoare "made in romania" facute din entuziasm tocmai in ideea ca va creste mare si va deveni platit... dar analizand mai multe aspecte in momentul de fata un director 100% platit nu ar avea succes in spatiul mioritic...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt total de acord cu ceea ce scrie tataraseni !
    Poti face bani din publicitate , pentru ca daca ai trafic , publicitatea se vinde de la sine !
    In Romania , nu cred ca ar avea succes un director platit si in plus am inteles ca , mai nou , google penalizeaza siteurile inscrise in directoare platite , pentru ca se considera ca plata este facuta pentru transferul de pagerank si aceste directoare nu sunt in folosul userilor !
    Ultima modificare făcută de romania inedit; 2nd November 2007 la 19:33.

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Penalizarea de la goole se refera la cazurile in care platesti directorul pentru "includerea link-ului" si nu pentru o "taxa de review", lucru care ei nu au cum sa il determine deci pica ideea. Contraexemplu -> yahoo directory.
    Cat despre trafic nu cred ca e de calitate in cadrul unui director: putini vizitatori folosesc un director in scopul sau de baza (mai putin dmoz poate). Raman ceilalti webmasteri care isi trimit site-ul si care nu au interes in clickuit ad-uri
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Alecs , sa inteleg ca tu sustii varianta directorului platit ?
    Bani se castiga si din numarul de afisari , si in plus intr-un director mai cunoscut intra si useri obisnuiti care cauta siteuri dupa cuvinte cheie si daca un anunt li se pare interesant sa sti ca mai dau si cate un click !

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Thumbs down

"Doresc de la un director web romanesc, sa adauge orice link e trimis, indiferent de continut..atata timp cat ei isi primesc link back. Directoarele nu sint pe a eticheta sau cataloga un site, ci ptr. al ajuta sa faca spam, in unele cazuri."

Am o intrebare pentru cei care au directoare si se plang ca altii fac spam: de ce acceptati site-uri de genul asta?

nudistclub.lx.ro

Ah da, am inteles...ptr. un IBL.
    Poate ar fi timpul sa nu mai fiti asa ipocriti cand vine vorba de spam...si poate va uitati si va ganditi ca atunci cand gasiti un spam pe o cautare romaneasca...indirect print-un link, sustineti spamul.

Nu ei sint de vina ca fac spam (spamul e cel mai usor de facut si la indemana tuturor), ci voi ca ii sustineti...ptr. un IBL.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Krumel, unii sunt "inconstienti" sau nu vor sa inteleaga ce inseamna riscul de a face link exchange cu un site de continut nepotrivit. Unii au inteles gresit conceptul de director.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    39

Implicit

asta e adevarul, site-urile care fac spam sunt ajutate prin listarea in directoare doar pentru ca au pus un amarat de link reciproc. Oare e asa valoros un link de pe o pagina ca dea data ca exemplu de krumel? eu nu sunt asa de sigur !
    Si daca analizam mai multe site-uri cu continut inadecvat sau care fac spam o sa vedem ca sunt pline de linkuri sau bannere catre directoare web.

M-a bucurat totusi faptul ca nu e listat in toate directoarele care au banner in porcarie aia de pagina, de exemplu in smarty nu-l gaseste...sau nu l-am gasit eu. Asta e bine ! Un lucru e oricum sigur, chiar daca nu e listat in directorul respectiv , ii strica imaginea !
    :)

nikiplesa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    65
    Putere Rep
    37

Implicit

Ce vreau de la un director:
    - sa nu ceara backlink; daca cere sa specifice de la inceput chiar inaintea adaugarii site-ului ... selectezi categorii, completezi un formular sau si mai rau iti faci cont si dupa ce dai submit iti spun ca vor link!
    - sa fie bine organizat pe categorii si sa poti adauga o categorie in cazul in care este pertinenta
    - sa nu ma intrebe de mama, tata, data nasterii etc.
    - sa functioneze

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Director Seo sau Director general?
    De matican în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th September 2009, 15:36
  2. www.top-director.com Director Web Gratis
    De voidcode în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th September 2009, 10:18
  3. am si eu un director web
    De style în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 8