multumesc din suflet !
multumesc din suflet !
Pai ce mai e cu scrierea in directoare, ca google de ceva timp nu mai accepta astfel de metode de linkbuilding. ??
personal cred ca daca iti alegi bine directoarele si adaugate "cu cap" sunt de un real ajutor , acolo un procentaj micutz.
Acum daca te apuci sa iei toata lista pusa de colegul nostru si sa le adaugi cate 10-20 pe saptamana pana le termini si o sa ajungi sa ai backlinkuri numai din asa ceva , nu cred ca vei scapa pana la urma fara penalizare de la google.
Daca pe langa 5-10 directoare bune, adaugi si 20 de articole si ceva forumuri (2-3 ca astea au mai ramas din pacate) ajugi sa te ridici binisor pe keywordul ales...si ca sa ramai acolo keep up the good work
directorul din lista top10link.ro accepta subdomenii doar in categoria bloguri. Stiu eu
Pai si ai citit andrei titlul si primul post?
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Revin pentru aceia dintre voi care doresc in continuare sa isi promoveze BLOGURILE WEB 2.0, sau blogurile din PBN-uri, cu o lsita verificata in proportie de 90% de mine, de 51 de directoare:
directoare.png
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Multumesc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)