Buna ziua as dori sa impartasesc experienta mea cu acest site utilis.ro si persoana care il detine Stefan Cialacu si sa va
intreb cum pot rezolva situatia, daca a mai patit cineva la fel si ce e de facut cu acesti tepari ca acest
"stimabil" de pe utilis.ro care se ocupa cu tepuirea celor ce vand sau schimba trafic.
Deci povestea a inceput acum doi ani aproximativ cand mi-am inscris un site personal cu 4-5k vizitatori/zi in
acest director ce se ocupa cu schimbul sau cumpararea de trafic prin anumite metode. Dupa aproximativ un an am facut 700 dolari si
cum era normal am facut cererea de plata. Neprimind nici un raspuns mai multe luni la rand i-am contactat eu
sa vad ce se intampla si de ce nu se mai face plata-toate setarile gen adresa,cont iban,etc erau prezente deci
nu asta putea fi cauza neefectuarii platii intr-o asa mare perioada de timp pe cand pe site-ul Director Web - Utilis.ro
se specifica clar ca plata va fi efectuata in termen de maximum 20 zile de la aplicarea cererii de plata.
I-am contactat o data, de doua ori...de x ori si nici un raspuns nici pe emailul de pe site nici la telefon.
Dupa inca alte aproximativ 2 luni am scos scriptul de pe site si in cateva zile ma trezesc contactat eu de ei
de pe un alt numar de telefon decat cel de pe site in care mi-a fost promisa plata in cateva zile a sumei
complete de aproximativ 700 dolari adunati de pe traficul generat timp de 1 an si ceva-cca 3milioane vizitatori.
Din acel moment au inceput minciunile si eschivarile ba ca nu e in tara 1 saptamana si sa astept ba ca sunt
probleme la host si nu au bani si sa ii mai astept inca 1-2 saptamani iar dupa asta in cele din urma ma trezesc
cu banii in sfarsit in cont dar in loc de 700 dolari doar cu jumatate cu motivul ca nu am facut cerere de plata
la sfarsitul fiecarei luni ca lor sa le fie mai usor cu sume mai mici nu ca in cazul de fata cum au spus ca
"ne trezim cu o asa uriasa suma deodata de platit". In fine mi-au facut aceasta plata din 700 dolari in jumatate
si de voie de nevoie am acceptat. Dupa aceasta intamplare am bagat la loc scriptul lor si am facut in fiecare
luna cererea de plata cum m-au sfatuit pentru a nu mai fi "probleme". Trece timp ce trece nimic nici un raspuns
si am inceput sa ii contactez eu pe telefon-erau vreo 4 numere de mobil+unul de fix de acum care nu mergeau,
unele doar sunand cateodata sau fiind decontectate in alte cazuri. Se aduna iar o suma de cca. 200 dolari
dupa care intr-un final am reusit sa iau legatura cu ei pe un email-nu cel postat la ei pe site care nici nu
merge-acesta fiind contact.utilis[@]yahoo.com la care acest domn Cialacu Stefan Alexandru incepe iar cu
eschivarile precedente "nu sunt in tara vin peste 1-2 saptamani", "nu am venit,nu pot vorbi acum va contactez eu"
desigur fara a ma contacta dupa care iar cand am scos scriptul de pe site si am si trimis un email ca daca nu
imi vor efectua plata odata vor avea de suferit ei si site-ul utilis.ro. Dupa cateva zile sunt sunat de acest domn
Stefan Cialacu care imi spune ca imi va efectua o plata de maxim 500 ron in loc de 1200 cati se adunasera pana
la aceasta perioada si imi mai trimite un "contract" de publicitate sa il trag la imprimanta, sa semnez dupa
care sa il trimit inapoi acesta avand deja semnatura si stampila firmei Utilis Web S.R.L pentru a putea sa imi
faca aceasta plata "care au ei chef". Bun, le trimit "contractul" semnat dupa care incepe iar sa treaca timpul
fara a fi contactat de nimeni din partea "lor". Dupa cateva zile am scos iar scriptul de pe site si am trimis
email ca toata povestea ajunge pe internet absolut tot sms-uri,emailuri,unele conversatii pe care le voi pune mai
jos. Primesc iar un mesaj dupa o perioada in care sunt sfatuit din nou sa bag scriptul pe site si sa le generez
trafic pentru ca ei sa poata vinde la randul lor si a lua banii dar de aceasta data sunt amenintat ca daca mai
insist prea mult timp pot fi reclamat pentru amenintari si dat in judecata...i-am amenintat o data ca site-ul
nu va mai fi operabil ca sa nu mai pateasca nimeni asa ceva si sa le genereze trafic aiurea si gratis.
Trece iar 1 saptamana si sunt anuntat ceva de genul "Ceilalti parteneri nu mai sunt de acord sa va facem plata
pentru ca ati amenintat cu atacarea site-ului utilis.ro dar va voi rezolva eu situatia si va voi trimite banii,
va voi contacta eu in curand..."
Acum astept iar...au trecut in momentul de fata 2 saptamani iar nimic nici un semn...deci eu asa personaj ca acest
domn Cialacu Stefan Alexandru de pe utilis.ro nu am vazut niciodata...cand il intrebi concret cand face plata el
iti zice ceva foarte amabil dar avand si cateva faze de nebunie curata si urlete urmate de telefoane inchise in nas
de genul "curand...va contactez eu" si tot asa inainte.
Acum va intreb ce este de facut? Cum pot recupera acesti bani de 1200 ron? Dupa ce ca am fost deja o data inselat
acum vad ca macar nici jumatate de suma nu primesc si mai sunt si amenintat ca ma da in judecata daca insist prea
mult pentru acel mesaj in care am spus ca sa ii determin sa imi plateasca datoria ca site-ul nu va mai fi operabil.
Ce masuri pot lua impotriva acestui personaj care se ocupa cu tepuirea utilizatorilor utilis.ro care aleg varianta
de a vinde traficul site-ului personal sau de a schimba ca si aici e inselaciunea in primul rand la neplata datoriilor
dupa care mai inseala si la numarul de puncte de pe site 1 dolar/1000 vizitatori dar de fapt este 1 dolar/3-4k vizitatori
si la schimb trafic la fel 1 vizitator inapoi/3 generati siteului dar real este de cca 1/8 generati. De fapt eu cred
ca inseala si generatorii de trafic si cei ce il cumpara cum singur a afirmat ca are de luat de la unele magazine
online cosmetice,etc bani si dupa va face plata...sigur alta minciuna
A mai patit cineva asa ceva? Mai foloseste careva acest site utilis.ro care se ocupa cu inselaciunea informatica?
Ce poate pati acest Cialacu Stefan Alexandru si aceasta firma UTILIS WEB S.R.L? Va rog sa imi spuneti niste solutii
cum as putea recupera acesti bani 1200 ron de la ei? Voi pune in partea de jos unele poze pentru a demonstra ca
cele spuse mai sus este adevarat iar daca se va dori mai multe materiale gen conversatii telefonice sau mai multe
emailuri in care se vede clar ce caracter de tepar are acest Stefan Cialacu de pe utilis.ro le voi adauga. Mentionez ca
am cenzurat adresa acelui site si numele sau alte informatii ce nu au legatura cu ce am scris mai sus.
Aceste poze sunt doar cateva mai ales dintre emailurile pe care le-am primit cu raspuns de la acest "stimabil domn"
Se vede in poze cum mai si afirma mincinos ca a facut una din plati dar se vede ca nu s-a primit nimic iar cand i-am cerut
dovada ca a facut plata...liniste. Am pus pozele pe mai multe site-uri in caz ca unele vor expira,etc pentru
ca toti cei ce au de gand sa colaboreze pe viitor sa poata vedea dovezile inselatoriei utilis.ro, pot adauga si conversatiile
sau sms-urile primite de la acesta dar nu gasesc cablul de date momentan. Va multumesc pentru atentie si raspunsuri iar in caz ca
acest topic nu a fost facut in categoria care trebuia va rog sa il mutati m-am gandit ca aici e cea corecta plus ca pozele sunt
de acum mai mult de o luna de cand m-am gandit sa intreb despre asta pe acest forum dar cum era de asteptat am sunat de pe un numar
nou de telefon catre aceasta persoana si uimitor a raspuns tot ceva in genul "nu va faceti griji nu veti astepta pana la anul nou"
cand l-am intrebat concret CAND BANII? deja au trecut jumatate de an de la ultima plata si aia in jumatate...
Cod:
http://postimage.org/gallery/26yztlxc/ca49b50c/
Edit: nu stiu de ce dar nu merge sa pun pozele ca atasament asa ca am pus un link
Soluția cea mai bună ar fi să contactați un avocat specializat în litigii comerciale. Pe un forum seo nu veți putea beneficia de o consultație juridică de specialitate. Vedeți că este o listă publică de avocați la Baroul București.
p.s. ștergeti imaginile reprezentând contractul; prin aceasta și dvs. îl încălcați.
Soluția cea mai bună ar fi să contactați un avocat specializat în litigii comerciale. Pe un forum seo nu veți putea beneficia de o consultație juridică de specialitate. Vedeți că este o listă publică de avocați la Baroul București.
Clar e cel mai bun sfat, si asta in cel mai scurt timp, din pacate si procesele vor dura cel putin un an... dar eu zic ca odata ce va fi contactat de catre avocatul tau (asta inainte de dat in judecata) veti rezolva totul "amiabil", succes si sa ne ti la curent.
Imi pare rau de tine, dar si tu meriti situatia.
1. O astfel de activitate de schimb trafic practicata de utilis.ro nu este tocmai etica. Se deschide pe computerul vizitatorului o pagina fara voia lui.
2. Dupa ce ai primit prima teapa si ai incasat doar jumatate din suma contractata de ce ai mai continuat?
3. Site-ul de pe care trimiteai trafic este legal? drepturi de autor pentru ce ai pe el?
Eu zic ca ti-ai cautat-o. Intr-o relatie comerciala de genul acesta nu se procedeaza asa, dar asta nu e treaba mea. Daca site-ul tau e legal si daca ai drepturi de autor pentru tot ce e pe el atunci poti apela cum au spus si colegii mei mai sus, la o persoana specializata in astfel de litigii, dar daca raspunsul tau este NU, atunci incearca in continuare sa ii presezi si poate ai noroc sa-ti mai dea o parte din bani.
Acum stiu ca ceea ce ai facut tu a fost sa-i presezi si banuiesc ca le-ai trimis si mail catre acest topic ca sa vada ca iti pui in aplicare amenintariiles si in cazul in care iti vor plati mai mult ca sigur iti vor pune conditia sa stergi cele scrise aici.
Oricum, eu habar nu aveam de schimbul asta de trafic cu utilis desi cunosc directorul web de vreo 3-4 ani.
Ce-am spus eu mai sus? Omul s-a folosit de forum doar ca sa ameninte si apoi dupa ce si-a rezolvat problema a venit sa ceara stergerea topicului ca asa l-au rugat sau i-au impus cei de la utilis.
@extremezone - nu ai procedat deloc ok, forumul nu trebuie sa se transforme intr-o "arma" pentru problemele pe care tu lei ai cu alte firme sau persoane ce nu au legatura cu acesta. Sper ca acest topic sa nu fie sters tocmai pentru a ramane cele scrise aici si pentru a nu-i mai incuraja si pe altii sa apeleze la forum cand au astfel de probleme.
Ce-am spus eu mai sus? Omul s-a folosit de forum doar ca sa ameninte si apoi dupa ce si-a rezolvat problema a venit sa ceara stergerea topicului ca asa l-au rugat sau i-au impus cei de la utilis.
@extremezone - nu ai procedat deloc ok, forumul nu trebuie sa se transforme intr-o "arma" pentru problemele pe care tu lei ai cu alte firme sau persoane ce nu au legatura cu acesta. Sper ca acest topic sa nu fie sters tocmai pentru a ramane cele scrise aici si pentru a nu-i mai incuraja si pe altii sa apeleze la forum cand au astfel de probleme.
Acest forum este demult "altceva" decat sursa pura de seo...