Ma gandesc ca in final ai dreptate. O sa deschid un post la Studii de caz pe tema continutului blogului, urmand ca aici sa ramana strict discutiile legate de dezvoltatea sa ca instrument de informare privind directoarele romanesti.
Ma gandesc ca in final ai dreptate. O sa deschid un post la Studii de caz pe tema continutului blogului, urmand ca aici sa ramana strict discutiile legate de dezvoltatea sa ca instrument de informare privind directoarele romanesti.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
1nesco e simplu
marketing e totul. ia-o asa.. daca etica, onoarea, bunul simt nu-s de ajuns. care e procentul celor care folosesc directori si care e procentul celor care folosesc termenul directoare?
care e acest procent pe termen scurt/lung/mediu?
tu ce vrei de fapt? vrei sa faci bani da? banii iii faci unde este piata.
Tu ce piata atragi? de analfabeti? ok.. crezi ca astia au bani si stiu sa inscrie site-uri in "directori"? care va fi profitul tau pe termen scurt, mediu dar lung avand "coloana vertebrala"?
Vrei o solutie la dilema ta? ti-o dau.. desi se poate incadra in practicile spam.. faci o pagina unde repeti directori de cate ori vrei.. si spui: ai ajuns pe aceasta pagina cautand cuvantul directori? te rog uita-te pe site-ul nostru etc...
ps. sunt convins ca pagina asta se va clasifica in google pt directori
pps. sincer mie mi-ar fi rusine sa promovez analfabetismul si sa mai aduc si argumente propoti sa ai si pr 10 si sa te oferi sa ma pui pe prima pagina eu voi refuza avand in vedere cele discutate....
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Tks. Am prins ideea si multumesc de ajutor.
Am lasat doar un sondaj acolo.
Eu nu i-as numi chiar analfabeti. Sunt oameni care sunt buni pe alte domenii si vor sa-si lanseze si o pagina. Pana invata, pana cujeta...
De regula, ii trimit pe acest forum pentru documentare pentru ca inca nu am vazut om care sa nu fie ajutat, indiferent de nivelul lui de experienta.
Mi se spunea 1nesco
DA
sint de acord cu toti cei de aici care sustin corectitudinea exprimarii si promovarea acesteia
trebuie educati oamenii, nu vad nimic problematic aici, nu inteleg de ce ai retineri
tuturor ni se intimpla sa gresim, intr-un domeniu sau altul
altfel o sa ajungem sa vorbim toti de "desconspirarea securitatii"
in discutia respectiva nu era vorba de ce ii intereseaza pe clienti, ci pe mine, prefer sa inscriu in 3 directoare decit in 30 daca rezultatele sint aceleasi
sincer sa fiu nu ma intereseaza munca de chinez chiar daca o fac de nevoie cind si cind
si nu cred ca nu te ajuta deloc sa inscrii intr-un director care nu transfera pakerank, ca sint convins ca pot veni si de acolo vizitatori, insa ma interesa ce ajuta din punct de vedere al motoarelor de cautare
la directoare sint multe de discutat, cu ce te ajuta spre exemplu sa inscrii intr-un director care nu transfera pagerank si are doar 10 categorii fara subcategorii, citi or sa stea sa caute prin amestecatura aia sa gaseasca ce au nevoie ?
referitor la neactualizare, daca tot zici 1nesco ca te ocupi mult cu asta poate faci o lista cu directoarele care nu se mai actualizeaza, care au murit si nu a avut cine sa le ingroape, eu nu am inca date suficiente pentru asa ceva insa care le am le pot pune la dispozitia oricui, poate se aduna date de la fiecare si le emitem "certificat de deces"
Florinn:
"DA
sint de acord cu toti cei de aici care sustin corectitudinea exprimarii si promovarea acesteia"
1. E ciudat ca doar la anumite posturi.
2. Ies bani din asta? Luna asta, ma astept sa scot pe partea de seo 50-80 euro.
3. Urmareste postul tv Money Channel. Oameni de milioane, cu exprimari de toata jena. Dar cine vrea sa invete si sa se informeze, nu ii pasa de cacofoniile omului, cuvintele inexistente in dex sau ca i-a stat stramb cravata la filmare. Publicatiile pe domeniu financiar vor scrie in continuare despre incasarile pe care le are firma si nu despre anumite scapari dint-o emisiune.
4. Listele pe care le am sunt la fel de dinamice ca si ale tale, probabil. In 2-3 sapatamani sunt perimate. Pt asta a fost creat blogul.
5. Ar fi mai multe explicatii pt inscrierea in directoare care nu transfera pr:
a. Oamenii vor sa fie cunoscuti in cat mai multe zone. Ai cumpara margarina Buratino? Eu sigur nu, ca nu am vazut niciunde reclama la ea.
b. Crezi sau nu, unii oameni sunt multumiti cu traficul care le vine si din astfel de directoare.
c. Zilnic, sute de oameni studiaza, catalogheaza si se folosesc de datele de pe internet, inclusiv din directorii fara transfer de pr. Unele firme stiu lucrul asta si isi prezinta ofertele pe o simpla pagina de web care e adaugata in cat mai multe directoare. Daca te intereseaza foarte mult o informatie, nu te bazezi doar pe rezultatele din SE. E un alt tip de job. O afacere de succes nu impune obligatoriu si prezenta unui site optimizat pt SE sau macar compatibil w3c.
d. Am vazut calcule clare pentru afacerile mai multor firme: in functie de tipul de business, faptul ca esti in top 10 sau pe poztia 200, nu influenteaza prea mult vanzarile. SEO e un domeniu si analiza statisticilor vis-a-vis de vanzari e altceva. De ex, daca firma ta nu poate comercializa mai mult de un milion de periute de dinti pe luna, faptul ca iti creste traficul cu 25-100% nu te ajuta cu nimic. Dar astea sunt deja probleme de consultanta fianciara.
Mi se spunea 1nesco
Oportunism financiar.
Nu am nimic impotriva. Doar ca ar trebui putina decenta un anumite privinte.
E un singur cuvant scris gresit pe care oamenii nu stius a il foloseasca. E asa de greu de inteles ca nu e bine si ca nu e afacere?
Money Channel a devenit un criteriu de evaluarea a afacerilor pe net? Te-ai intrebat vreodata cati din cei care sint in media stiu sa foloseasca temenele specifice corect? Multi nici nu stiu limba romana corect...nu mai zic de termeni specifici.
Dar tu stii care e forma corecta, esti educat in privinta asta, ai o experienta..si totusi TV-ul rulls.
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Da, florinn e o forma ironica.
Mersi totusi de atentionare.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)