Vezi Rezultate Sondaj: Vand pungi cube de giata,identice cu cele de la firma X, dar cu 15% mai ieftin. Vrei?

Alegători
7. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Cumpar.

0 0%
  • Cumpar de la X ca se exprima corect.

5 71,43%
  • Crosante cu ciocolata nu aduci?

2 28,57%
Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 40

Subiect: Directoare romanesti sub lupa: http://webdirectory.weblog.ro

florinn este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th September 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

pai banuiam insa ar merge niste ghilimele cind vorbim asa ca poate nu stie toata lumea

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    749
    Putere Rep
    37

Implicit

florinn, "dar n-ai vazut cate litere a mancat mai sus? eu cred ca trebuie sa-l ducem la scoala. mai ales postul de la ora 5:05 am. in loc sa faca analize gramaticale sta noaptea si se ia de domnii directori. "
    am pus ghilimelele, pentru ca acum stiu ca sunt un mod de a indica formele de ironie...
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

As vrea sa nu mai atacati atat un om care incearca sa faca ceva bun.

Can't we all just ... get along ?
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th September 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

eu unul nu il atac, cel putin nu asta era intentia mea
    ideea era ca trebuie atentie si la alte limbi decit la romana, precum se vede multi nu vorbesc nici romana bine darmite engleza sau altele

deja discutia a degenerat si nu mai foloseste nimanui cred

apropo cautam ceva si am dat peste altceva
    6. Cand realizati un post, va rugam nu folositi limbaj pueril, indecent, "mirc-style" sau a-roman: "Shi vom merge la cineva" , "Gugal" etc. Deasemenea, va rugam fiti foarte atenti si la corectitudinea gramaticala a post-urilor dvs. Corectati-va greselile gasite (revazand inca odata post-ul, inainte de a-l trimite pentru publicare). Mai bine 10 cuvinte scrise corect, decat sa fie apoi 5 post-uri ale altor membrii, care incearca sa descifreze ce ati scris.
    deci pe undeva Iskander are dreptate, nu esti pe messenger, poti corecta greselile de ortografie sau gramatica inainte de a trimite mai ales ca esti administrator
    asta nu inseamna ca sint de acord si cu tonul lui Iskander

cautam in ce conditii poate fi sters un post sau un thread pentru ca personal consider ca unele ar trebui sterse, si ca sint inutile nu e in sine o problema, problema apare cind vin altii si isi pierd timpul citindu-le
    eu unul le-as supune la vot pentru a fi sterse dar nu stiu daca e posibil

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Nu prea inteleg fata de cine faceti referire. Deobicei se scrie numele persoanei fata de care te adresezi.

Ah, da catre un admin...nu m-am simtit atacat...iar postul nu l-am reeditat ptr. ca e normal sa gresesti..mai ales o litera sau un cuvant scris gresit.

Una e sa postezi pe un forum un cuvant gresit..si alta e sa ai obisnuinta de a folosi/scrie un cuvant gresit.

Topicurile nu sint sterse pentru ca sint considerate plictisitoare sau inutile de useri si nici nu se face un chestionar despre asa ceva. Pentru ca nimeni nu are grija asta.
    Daca un topic nu prezinta interes pentru unii...el ramane pentru altii...daca un topic nu isi are locul in acest forum, e sters sau inchis.

Deci, se pleaca de la un cuvant folosit si scris gresit de o persoana, pana la stergerea de topicuri inutile sau care au posturi ale userilor cu cuvinte scrise gresit in timpul postarilor.

E de bine.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    749
    Putere Rep
    37

Implicit

deci eu eram 100% de acord cu krumel si eram ironic fata de ceilalti. asa e.. tonul meu, Doamne fereste sa dati de el direct

Totusi nu-mi vine sa cred cate argumente si replici pentru ceva EXTREM DE GRESIT SI DE STUPID. DIRECTORI.

sincer imi e rusine sa mai continui si sa mai aduc argumente. consider ca tot ce s-a putut spune s-a spus si ii urez noroc cui vrea sa continue cu directori....

ps. sincer krumel trebuie sa ne retragem.. zicem ok... ne uitam chioras si asta este.... nevoia de bani decide (desi sincer cred ca e incompetenta de aceasta data).. eu ma duc sa beau o bere

morning edit:
    desi cred ca cel mai corect ar fi termenul de catalog. avand in vedere aceasta traducere de pe dictionare.com directory = carte de telefon si aceasta definitie si dexu'.
    Totusi avand in vedere ca este un termen specific de "industrie", consider corecta si eficienta folosirea cuvantului directoare.
    Ultima modificare făcută de Iskander; 23rd September 2006 la 11:39.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th September 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Deci, se pleaca de la un cuvant folosit si scris gresit de o persoana, pana la stergerea de topicuri inutile sau care au posturi ale userilor cu cuvinte scrise gresit in timpul postarilor.
    ca nu sa fiu inteles gresit intru totul:
    - nu as sterge postruri pentru ca au cuvinte scrise gresit
    - as sterge sau as face un fel de "GLINA" pentru lucruri din care nimeni nu poate invata nimic, dar asta e strict o parere personala

si in nici un caz nu as sterge acest memorabil thread despre domnii "Directori" si doamnele "Directoare"

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Krumell:
    “Money Channel a devenit un criteriu de evaluarea a afacerilor pe net?”
    Money Channel este un post tv despre afaceri, curate, normale, din care ies bani. Fiecare decide ce sa faca apoi cu banii: sa-si deschida o afacere (si) pe net, sa investeasca in cateva fetite pe care sa le plaseze pe centura, sa-si faca un partid politic sau sa mituiasca editori dmoz pentru favorizarea anumitor site-uri, sa investeasca in propriul birou de marketing sau plateasca serviciile unei firme de consultanta. La fel de bine poate sa investeasca banii in oameni care sa faca spam pentru site-urile proprii sau ale concurentei, fara ca numele sau sa fie implicat in asa ceva.

"Oportunism financiar.
    Nu am nimic impotriva. Doar ca ar trebui putina decenta un anumite privinte."

Nu te cunosc personal, dar despre tine am auzit doar de bine din mai multe zone. Nu este pentru prima data cand iti apreciez munca sau a colegilor de pe forum, lucru care se poate vedea si aici .
    Ma intereseaza si studiez seo ca afacere, nu ca act de binefacere. Acel "ar trebui" face diferenta dintre venituri de sute de euro lunar sau zero.
    Mi-a placut munca ta si sfaturile pe care le acorzi pe acest forum la rubrica dmoz .
    Ai uitat insa se mentionezi cate sute de euro castiga unii editori dmoz lunar pentru a aproba sau nu un anume site, cati dintre ei primesc indicatii pe linie de partid. De apreciat sfaturile, dar poate ca merita sa fie mentionat si faptul ca oricine poate sa uite de ele, daca stie unde sa cotizeze. Greu de crezut ca la experienta pe care o ai nu ai auzit despre asa ceva.
    Doar un exemplu: Legal, campaniile electorale s-au terminat, dar se lucreaza deja la suportul pentru promovarea online a viitoarelor campanii electorale, bugete de sute de mii de euro. O "oportunitate" care iti asigura un venit decent timp de inca patru ani, fara sa faci nimic.
    Normal, "ar trebui putina decenta un anumite privinte". Realitatea arata ca se fac bani buni din diverse magarii, iar siteurile de pronografie, pedofilie, activitati gen carding sau cotizare la editori raman in continuare clasificate ca "afaceri pe internet". Cu banii astia iti poti deschide o firma de taximetrie, o frizerie sau o activitate online 100% curata.

Florinn:
    "... eu nu am inca date suficiente pentru asa ceva insa care le am le pot pune la dispozitia oricui, poate se aduna date de la fiecare si le emitem "certificat de deces".."
    Datele se aduna in cateva ore si se analizeaza permanent, exact ce vrea sa faca Informatii Directoare Romanesti . Sfatul meu e sa cauti si dupa sinonime sau cuvinte gresite, pentru ca o sa gasesti si directoare bune. Acum e alegerea ta: te implici in cautari si analiza ca sa-ti usurezi munca sau te folosesti de acest timp ca sa faci educatie. E gresit sa califici un director ca "decedat". Uneori nu prea ai timp si resurse sa te ocupi de un site care nu iti aduce bani. Cei carora trebuie trebuie sa le achiti facturile nu o sa fie prea impresionati de faptul ca nu prea ai cu ce, dar ca ai educat "x" persoane, le fel de bine cum nu le pasa ca banii cu care le achiti sunt obtinuti din carding sau de pe un site pentru pedofili.

"... si nu cred ca nu te ajuta deloc sa ... "
    Colegii mai experimentati de pe forum, asa cum ai vazut, te vor ajuta cu sfaturi. Dar ca sa intelegi toate mecanismele, trebuie lucrat mult, asa cum se mentioneaza si in comentariul de aici :
    "Nu ai cum sa ajungi Senior fara a te lovi cu capul de toti peretii. Nu poti pretinde ca stii Internet Marketing, la modul serios, daca nu stii din toate cate putin. Un Internet Marketer serios trebuie sa stie, la diferite nivele: html, css, seo, sem, copywriting, etc."
    Daca nu ai timp sa-ti faci mai multe directoare pe care sa le promovezi in stiluri diferite, incearca sa lucrezi ca voluntar pentru owneri de directoare cu mentalitati diferite. Analizeaza statisticile si trage concluziile. Daca ai timp sa iti deschizi si un site pe tema "educatiei si a moralei afacerilor pe internet" iti promit (fara ghilimele) ca il voi aduce in atentia prietenilor mei care au si astfel de preocupari.

In concluzie, din blog vreau sa fac un instrument de informare, de genul intentiei lui Krumel in Adaugare Site In Directoare Romanesti:
    "Ati adaugat in ultimul timp vreun site in directoarele romanesti?
    Mi se pare ca webmasterii de la noi testeaza publicul al proba "inscriere in director cu rabdare, tact si calm desavarsit"..necastigata de mine inca."

Vad ca a fost postat din 31 ianuarie 2006, situatia nu s-a schimbat prea mult si nu pot sa-mi oblig toti amicii sa posteze aici. Fiecare are un forum preferat pe teme seo si fiecare posteaza unde ii place. Eu chiar nu am timp/resurse sa adun datele de pe toate si nici sa impun cuiva sa faca un site de informare impartial care sa-mi usureze munca.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

1nesco imi pare ca te disculpi aruncand maţa la altii.
    1. Money Channel si alte posturi TV sint rupte de realitatea de pe Internet. Nu e domeniul lor. Acolo sint starurile.
    Nu sint adeptul TV-ului.

2. E usor sa stai pe un blog si sa critici ce fac altii. E mai greu sa stai pe un forum si sa incerci sa explici sau sa ii impaci pe toti.
    Nu am treaba cu blogul respectiv si cu opinia omului.

Cainii de obicei latra dupa gard. Si nu ma refer la acel blog, ci la multii altii care nu mai incap de comunitatea asta.

3. Nu am auzit un editor roman sau din sectiunea romaneasca sa fie declarat corup. Se pare ca tu stii maimulte. Detaliaza.

Nu incurca activitatea pe care o fac romanii si restul ODP.

Realitatea arata, pentru unii, ca bani se fac din orice. Nimic eronat in asta. Puteai doar sa spui ca vrei sa speculezi necunostinta altora.
    Se rezuma totul la un simplu "Succes". Dar o tot intinzi...
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Krumel
    " 3. Nu am auzit un editor roman sau din sectiunea romaneasca sa fie declarat corup. Se pare ca tu stii maimulte. Detaliaza."
    Ma uimesti, sincer, dar probabil ca nu te preocupa si aspectul asta. Cine crezi ca e dispus sa dea date despre "omul care il ajuta" in dmoz? Cum spui tu, "ar trebui putina decenta", dar sumele sunt prea mari. Asa cum am aflat eu si nu numai, poti afla si tu. Fiind interesat de felul cum se fac bani pe internet, am vazut si tipul asta de afacere pe webul romanesc, care exista, indiferent daca ai auzit sau nu de ea. Ma refer strict la editorii romani. Sunt destepti, ii duce mintea, rezista... treaba lor.

"1nesco imi pare ca te disculpi aruncand maţa la altii."
    Chiar nu pricep la ce disculpare sau la ca maţă te referi.
    Intamplator intial nu stiam ca e incorect termenul de "directori web", mai ales ca l-am mai folosit cu luni in urma si pe unde am vazut, am corectat deja.

"Realitatea arata, pentru unii, ca bani se fac din orice. Nimic eronat in asta. Puteai doar sa spui ca vrei sa speculezi necunostinta altora"
    Faptul ca tu esti un tip cinstit, nu ii obliga pe alte persoane cu experienta ta sa fie la fel ca tine. Intr-o zi vei afla ca am dreptate.

Chiar nu am speculat nimic si dupa cum ai vazut, de la inceput te-am invitat sa reformulezi continutul, pentru ca as vrea sa fie intr-adevar un instrument care sa-i ajute si pe altii.
    Oricine e liber sa-si trimita datele despre director, printr-un simplu email si la fel de simplu oricine poate sa comenteze sau sa vada ce au comentat altii, fara nici o intregistrare.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. directoare romanesti sau straine
    De daniweb în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 16th March 2012, 15:06
  2. 100 directoare romanesti
    De Addsite în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 20th July 2009, 01:49
  3. Top directoare web romanesti
    De mike07 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 10