2 out of 2 members found this post helpful.
Eu ma leg de design. Desi e dragut, pe rezolutia mea(1024) se vede total aiurea. Sidebar-urile, atat cele laterale cat si din footer ies din design si sunt "incalicate". Ca browser folosesc mozilla. Sper sa te ajute cu ceva!
1 out of 1 members found this post helpful.
Cu placere, oricum nu-i bai cu problema rezolutiei pe 1024, prea putini mai folosim o rezolutie asa mica: w3schools.com/browsers/browsers_display.asp
Ideea e sa nu ai aceeasi problema pe rezolutii mai mari.
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Popa Flavian
Nu stiu daca ti-am mai zis dar ar fi misto daca ai baga si functia de a trimite e-mail cand articolul e aprobat, ca sa nu stau sa intru de 10 ori pe zi.
ma ar fi o idee excelenta, dar nu prea am idee de ea, de cum asi putea sa o bag... stie cineva? (oricum acceptarea nu va dura mai mult de 48 de ore.... in medie...)
@Clawdel da verific zilnic, pentru a-ti face o idee si directorul de linkuri promovamromania.eu este al meu, nici un link nu a stat mai mult de 48 de ore in pading.... nu las omu sa astepte
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Revin. Am stat toata ziua si mi-am batut capul si am facut o ghindusie ca dupa aprobarea articolului sa primesti un email cu linkul pentru editare si linkul unde se afla articolul.
Am gasit un tutorial dupa ore intregi de cautat, trebuia doar adaugate cateva linii in functions.php.
Acum ce spuneti, ma ajutati sa crestem directorul?
negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!