10th February 2012, 00:29
1 out of 1 members found this post helpful.
Update pr director articole
Tocmai am primit pr2 pentru articole-online.net
Asta pentru ca suntem seriosi si ne tinem de treaba. Va asteptam in continuare cu articolele dvs cu linkuri catre siteurile dvs. Puteti folosi si facebook-ul pentru a va loga, sau sa va faceti cont.
P.S. Ne-am bucura daca ati include pe situl dvs si un link sau un microbanner (disponibil pe site) catre siteul nostru.
Multumim si sa crestem impreuna.
10th February 2012, 13:33
Doua observatii:
- codul de logare cu ajutorul Facebook vad ca e disponibil doar in homepage, deasupra articolelor. Nu crezi ca ar fi mai bine in sidebar? Va fi vazut din orice pagina, vizitatorul vede ca se poate loga direct cu contul lui de Facebook, plus ca cine stie deja treaba asta nu va fi obligat sa se duca pe homepage ca sa foloseasca functia. Iar cine nu ajunge pe homepage nu o sa stie ca tu oferi treaba asta.
- pune o paginare. Ori cu Page Navi ori direct cu niste cod, pentru a evita folosirea unui plugin care sa adauge consum de resurse. Vezi coduri Next and Previous Links « WordPress Codex
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
10th February 2012, 19:26
- paginarea - aha, o fi, nu stiu. probabil.
- loginul cu Facebook - arata mai bine asa plus ca e mai util afisandu-l pe fiecare pagina. Acum are si homepage-ul o forma regulata
.
Bravo, o sa scriu si eu acolo, dar de abia de duminica.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz