Ionut, vor advertorial adauga si mie unul, nu vor asta e. Fac si /blog ca sa ii ridic valoarea site-ului, aratand ca am si continut normal, unic fara link in el.
Ionut, vor advertorial adauga si mie unul, nu vor asta e. Fac si /blog ca sa ii ridic valoarea site-ului, aratand ca am si continut normal, unic fara link in el.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Da, ce parere aveti ? Are rost un director de articole ?
In general, pe orice nume de domeniu se poate pune absolut orice, nu e nicio regula care sa-ti interzica sa pui un director de articole pe acest domeniu. Profesional vorbind, nu au mare lucru in comun directorul de articole cu numele domeniului. Daca pui doar articole din segmentul 'dragoste/sentimental/moda/etc', atunci se potriveste, asa sa pui un articol despre tigle sau despre indicele dow jones, evident e complet aiurea.
Raspunsul la intrebarea ta: e o chestie de gust, nu de rost![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Eu as incerca sa-l vand celor de la kiss fm...numele nu suna deloc rau si cred ca il pot folosii intr-un anume scop. Director de articole nu prea merge, numele nu este brandabil pentru asa ceva (asta daca vrei un director de articole bun).
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)