Un director se merita doar nisat, astea generale, cel putin pe ro sunt spamate zilnic de warez / adult etc,
Raportul dintre munca depusa si avantajele seo / financiare pe care le poti avea face aceasta nisa greu de digerat...
Un director se merita doar nisat, astea generale, cel putin pe ro sunt spamate zilnic de warez / adult etc,
Raportul dintre munca depusa si avantajele seo / financiare pe care le poti avea face aceasta nisa greu de digerat...
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Da. Timpul merita investit. Adica eu sunt dispus sa investesc timp in el si bani desigur.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am cumparat megadirector.org, l-am hostat si am instalat ca script phpld 2.2 din softaculous. Pare usor de folosit dar am nevoie sa mi-l configureze cineva sau sa ma ajute sa il traduc cat de cat sa adaug categoriile etc. de preferabil cineva care a mai facut asa ceva, CONTRACOST cine e interesat PM
Pentru ca nu eram multumit de versiunea free am decis sa cumpar. Asa ca am intrat pe site-ul phplinkdirectory.com am facut cont si am ales PhpLD New Install : By paying $20, one of our dedicated staff will get phpLD installed on your server. We will install any version. Am platit prin paypal si am primit apoi un mai cu:Acum ce fac ? de unde descarc, imi instaleaza cineva ?PhpLD Products Purchases
1 x Installation of phpLD
In order to download the product(s), please login on the left side of phplinkdirectory.com with the username and password you created for your purchase. Then you will see a link for available downloads.
Thanks for your support!
Discutia s-a mutat aici >> http://forum.seopedia.ro/directoare-...-cumparat.html
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)