Salut,
Cunoasteti un tool care poate sa verifice daca un site dat este inscris intr-o lista de directoare si sa le semnaleze corespunzator, pe cele in care site-ul respectiv nu apare?
Mihai Vinatoru.
Salut,
Cunoasteti un tool care poate sa verifice daca un site dat este inscris intr-o lista de directoare si sa le semnaleze corespunzator, pe cele in care site-ul respectiv nu apare?
Mihai Vinatoru.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
A scris Krumel pe blog: Cum sa vezi daca ai site-ul inscris in directoare web | Nimicul lui Krumel
Poate iti este acest link de ajutor.
Din pacate nu se poate.
Cum a zis Razvan/Krumel, te poti ruga ca site-ul sa fie indexat si poate poate...
In functie deplatforma si felul in care e configurat directorul web mai ai bucurii gen: site aprobat dar neregasit cu functia search, asa ca "il vezi" doar daca te mai chinui cu o noua inscriere, lucru recomandat doar la dupa 3 luni dupa cea initiala.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
multumesc pentru informatii.
aveam nevoie de ceva mai structurat, sa poata rula independent si automat la intervale regulate.
ma gandeam ca directoarele puteau fi grupate dupa platforma pe care o folosesc (cred ca 90% dintre directoarele romanesti folosesc 2-3 platforme) si apoi puse un set de conditii specifice respectivelor platforme pentru returnarea rezultatului cautat. cred ca pentru un php-guru nu trebuie sa fie o provocare chiar atat de mare.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
meetzah, o unealta buna de link management ar trebui sa fie la fel de buna ptr a urmari link-urile. Nu iti pot da exemple de astfel de tool-uri, iti pot spune doar ca (sper) luna asta ar trebui sa fie gata optiunea asta de la CognitiveSEO.
Mersi Razvan Badu de mentiune.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Din pacate directoarele romanesti sunt mult mai "haotice" si nu se justifica timpul.
Intr-o perioada am fost curios si am luat legatura cu administratorii de directoare web, care, mai mult sau mai putin sufisticat, mi-au raspuns ca "nu se poate obtine un link datorita dinamicii paginilor".
Ca sa nu mai zic de directoarele care nici nu cer email de confirmare...
La cererea clientului, pot trece in factura si verificarea aprobarilor. Pana acum nu a fost cazul.
Mi se spunea 1nesco
Multumesc pentru hint. Am adaugat si eu adresa acum cateva minute pentru invitatie. Spor cu dezvoltarea aplicatiei.
Eu le-as da o idee celor cu directoarele. Sa instaleze plugin-uri care dupa inscrierea site-ului in acel director, sa trimita in e-mail si url-ul paginii unde este listat site-ul. Cateva directoare au aceasta facilitate, si poti sa vezi daca a fost sau nu indexata pagina respectiva. Dar...ce sa vorbim, ca multe dintre directoare nici nu trimit e-mail de confirmare. In fine daca ar implementa toti aceasta varianta, atunci oricine si-ar putea face un raport cu url-urile unde se afla site-urile inscrise in directoare, si cu un tool frumos ar putea sa vada care au fost indexate si care nu.
Ce interes ar avea?
Fara asa ceva... tin mai mult userul pe site.
Mi se spunea 1nesco
la asta nu m-am gandit. Dar cred ca daca dirpedia, ar impune aceasta masura s-ar putea materializa foarte repede.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)