Am creat un website de statistici SEO si inscriere in 5000 de directoare Web. Sincer, pe mine ma ajuta foarte mult la promovarea site-urilor mele si ale clientilor. Cateva date despre ce puteti face pe acest site:
* Page Rank
* Locul ocupat pe Google, Yahoo, Bing, pe un anumit cuvant cheie (daca doresc sa vad de ex. "page rank 2011", expresie pe care o promovez, va trebui sa merg pe fiecare pagina in parte pana voi gasi site-ul meu ! Aici, pot vedea daca sunt in primele 100 de site-uri si locul ocupat, dureaza 5 secunde)
* Inscriere in directoare (deocamdata 5000)
* Statistica inscriere
* Vezi site-urile care au aprobat inscrierea
* Vezi PR, la site-urile care au aprobat
* Creare sitemap
Cum procedam :
* Inscriere (inregistrare)
* Logare
* Adaugare site
* Adaugare cuvinte cheie
* Generare statistica cuvinte cheie
Dupa 24 de ore de la generarea cuvintelor cheie, veti vedea daca expresia sau cuvantul cheie promovat, are crestere sau scadere in motoarele de cautare. Daca de ex. la expresia "page rank 2011", sunt pe primul loc si in urmatoarele zile voi avea o scadere sau crestere (ma refer la alte expresii), voi vedea cu verde, numarul de locuri plus sau minus.
Inscrierea in directoare se face foarte usor, poti adauga cate site-uri vrei si vei avea statistica la toate. Ai posibilitate de adaugare categorii pentru care optezi si se vor adauga automat in functie de categoriile pe care le foloseste directorul la inscrierea site-ului.
Sper sa va ajute ! Pe mine ma ajuta si chiar sunt incantat.
Site-ul este seo-link.ro/
Numai bine !