mmariusel
imi face placere sa dezbat cu tine.
Ideea este simpla si cu riscul de a ma repeta iti mai explic odata:
Lista a fost construita compiland diverse alte liste (60%) (nu am folosit de la tine nimic, daca ne vedem iti pot arata si listele compilate) iar diferenta a fost culeasa direct din google. Nu cred ca poti afirma ca am copiat-o pentru ca numai are nimeni o lista de directoare web atat de mare pe de o parte, iar directoarele utilizate sunt culese fie de pe forumuri fie de la prieteni care au avut incepute astfel de liste. Asa ca pot spune ca am creeat o lista noua la care am muncit destul si inca o facem.
Deasemeni, toate directoarele au fost verificate in felul urmator: am deschis fiecare director am vazut ca functioneaza pagina, ce PR are si l-am adaugat in lista daca functiona. In concluzie, nu este nici unul din burta. Si DA, ne-a luat ceva timp sa facem aceasta prima verificare.
In acest moment ne-am apucat sa folosim lista pentru inscrierile noastre si o sa facem update la fiecare amanunt care este trecut acolo pe masura ce le utilizam si le stergem pe cele care nu functioneaza cum trebuie sau cele propuse de tine care intradevar au erori.
Imi pare rau ca esti asa vehement la adresa mea, dar cred ca am fost cat se poate de sincer si de clar si nu este necesar sa pui la indoiala afirmatiile mele pentru ca le poate verifica oricine doreste, lista este cat se poate de la vedere.
Iti multumesc inca odata pentru pareri. Din punctul meu de vedere sunt constructive si le putem dezbate impreuna la o bere, chiar mi-ar face placere. Cred ca este un domeniu in care avem ce discuta.
O zi excelenta,
gotic

Răspunde cu citat