Rezultate 1 la 10 din 166

Subiect: Directoare romanesti - Discutii generale

Vizualizare arbore

gotic este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    64
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Gotic eu am spus clar ca afirmatiile tale sunt facute sa ne insele:

1. "Am creeat o lista cu peste 600 de directoare romanesti, verificate"
    In primul rand nu ai creeat-o, ai copiat lista. In al doilea rand nu este verifcata.

2. Iar din burta nu este nici un director, ne-au luat cateva zile sa le verificam si acum le folosim
    Pai acum 3 posturi spuneai ca vo luat cateva zile sa le verificati. In postul de mai sus ai intors ca defapt e o lista neverifcata care pe parcurs o sa o verificati.
    mmariusel
    imi face placere sa dezbat cu tine.
    Ideea este simpla si cu riscul de a ma repeta iti mai explic odata:

Lista a fost construita compiland diverse alte liste (60%) (nu am folosit de la tine nimic, daca ne vedem iti pot arata si listele compilate ) iar diferenta a fost culeasa direct din google. Nu cred ca poti afirma ca am copiat-o pentru ca numai are nimeni o lista de directoare web atat de mare pe de o parte, iar directoarele utilizate sunt culese fie de pe forumuri fie de la prieteni care au avut incepute astfel de liste. Asa ca pot spune ca am creeat o lista noua la care am muncit destul si inca o facem.

Deasemeni, toate directoarele au fost verificate in felul urmator: am deschis fiecare director am vazut ca functioneaza pagina, ce PR are si l-am adaugat in lista daca functiona. In concluzie, nu este nici unul din burta. Si DA, ne-a luat ceva timp sa facem aceasta prima verificare.

In acest moment ne-am apucat sa folosim lista pentru inscrierile noastre si o sa facem update la fiecare amanunt care este trecut acolo pe masura ce le utilizam si le stergem pe cele care nu functioneaza cum trebuie sau cele propuse de tine care intradevar au erori.

Imi pare rau ca esti asa vehement la adresa mea, dar cred ca am fost cat se poate de sincer si de clar si nu este necesar sa pui la indoiala afirmatiile mele pentru ca le poate verifica oricine doreste, lista este cat se poate de la vedere.

Iti multumesc inca odata pentru pareri. Din punctul meu de vedere sunt constructive si le putem dezbate impreuna la o bere, chiar mi-ar face placere. Cred ca este un domeniu in care avem ce discuta.

O zi excelenta,
    gotic
    Ultima modificare făcută de gotic; 31st January 2008 la 16:21.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Discutii privind calitatea materialelor SEO romanesti
    De Krumel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 6th April 2010, 11:37
  2. 100 directoare romanesti
    De Addsite în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 20th July 2009, 00:49
  3. Top directoare web romanesti
    De mike07 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 25th May 2008, 09:41
  4. Lista directoare romanesti !
    De Lungu în forumul Directoare romanesti