Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 42

Subiect: Am o senzatie foarte acuta ca lipseste ceva. De fapt mai multe.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu inainte de a veni si eu cu o completare pentru cei care au inteles ca participarea inseamna pomana:

Va e mila? V-am luat click-urile!

Eu nu consider deplasat gestul lui emm de a aduce in discutie problema asta. Sunt in continuare pe forum utilizatori a caror participare aduce un plus de valoare. Totul este sa ducem discutiile la nivelul lor.
    Chiar daca sunt oameni ocupati, isi fac totusi timp pentru a lamuri problemele care reusesc sa le starneasca interesul.

In ceea ce priveste calitatea generala a forumului, acceptam sau nu, este data de cei care sunt activi, de cei care participa.
    Mesajul ar fi unul de genul: Daca forumul asta v-a ajutat vreodata, ajutati-l si voi acum!

Bafta!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Aia e ideea, ca nu forumul a ajutat pe cineva, ci anumiti utilizatori. Forumul nu e un om sa-i dau o ciorbita sa-l ajut ca-i e foame. Forumul dealtfel o duce foarte bine, se incarca repede, totul ok.
    Trust, but verify.

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Forum-ul seopedia sucks de multa vreme din cauza unora dintre membrii care din plictiseala, stress sau probleme in dragoste, si-au facut un obicei sa dea penalizari/ban/infractiune etc din nimic. Vorbesc din proprie experienta. Nici acum nu m-am prins cine stabileste ce reguli, in baza a ce.
    Am cateva aplicatii in plina dezvoltare care sigur v-ar atrage atentia doar ca risc sa-mi iau, din nou, penalizari, asa cum a fost cu aplicatia de anunturi. Si ca mine probabil sunt si altii.
    Despre asta e vorba.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

@Twigg
    Abordare gresita din partea ta!
    Pai ce, tu postezi pentru a fi pe plac cuiva?
    Ai o pasiune sau dezvolti un proiect si vrei sa impartasesti asta cu ceilalti? Alege sectiunea corecta si, daca nu contravine regulamentului, scrie!
    Da, poate vei primi si negative... dar doar asa poti ajunge la cei ce au aceleasi pasiuni si sunt interesati de aceleasi proiecte.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    @Twigg

Da, poate vei primi si negative... dar doar asa poti ajunge la cei ce au aceleasi pasiuni si sunt interesati de aceleasi proiecte.
    Adica singura solutie e sa primesti peste nas, alta varianta nu este? Eu cred ca omul are dreptate, nu toti sunt de acord ca bataia e rupta din Rai. 2 banuti de la mine.

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Adica singura solutie e sa primesti peste nas, alta varianta nu este? Eu cred ca omul are dreptate, nu toti sunt de acord ca bataia e rupta din Rai. 2 banuti de la mine.
    O logica excelenta! Daca nu ai votat cu iliescu, esti basist!
    Ce inseamna doi banuti aia? Ca nu dai doi bani pe ce-a zis Misu? Excelent, o atitudine demna, corecta, tine-o tot asa!
    Trust, but verify.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    O logica excelenta! Daca nu ai votat cu iliescu, esti basist!
    Ce inseamna doi banuti aia? Ca nu dai doi bani pe ce-a zis Misu? Excelent, o atitudine demna, corecta, tine-o tot asa!
    Inteleg ca expresia just my 2 cents e buna doar cand vrei? asa e. Ai inteles exact ce ti-a convenit din ce am scris eu... nici pe departe de realitate. Nu am zis ori - ori, am zis ca nu-i constructiv sa tot dai cu bata .. unora insa le place, au un fel de euforie cand dau in colegul de forum, nu e chiar ok. eu sunt imun... deci tine-o tot asa!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Adica singura solutie e sa
    Ti-am subliniat, ca sa intelegi, ca poate nu stii la ce ma refer.
    Cauta-mi te rog pe forum unde am folosit eu expresia aia cu "just my 2 cents". Sau ca sa te scutesc de efort: n-o folosesc, deci explica ce ai vrut sa spui cu ea (in caz ca ai vrut altceva).

Eu de unde sa inteleg ce VREI sa spui daca scrii in bataie de joc? (asta e intentionata, ca sa ducem discutia la acelasi nivel pe care il folosesti).
    Trust, but verify.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post

Eu de unde sa inteleg.
    https://en.wikipedia.org/wiki/My_two_cents

Expresia o gasesti pe form destul de des, e vina mea ca am folosit-o si eu... , asta e. nu te obosi sa dovedesti ceva .. Mishu cred ca a inteles mesajul. cand vrei le stii pe toate, can nu vrei esti ingenuu ca o domnisoara .
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Mishule, n-ai citit cu atentie. Fa un efort si pune-te in locul unui tip care face chestii "uau", chiar e obligat sa dea sarumana pe forum? Si cui? Dar de ce ar face asta? Si cel mai important: ce are de castigat?
    Nu ti se pare deloc suspect ca aici chiar nu se mai vorbeste deloc de ce spunea colegul care a creat subiectul? De ce nicio companie de software nu-si face reclama pe forum? Personal cunosc o groaza de proiecte lansate in ultimul an, toate au legatura direct sau indirect cu ce se discuta aici. Cand ii intrebi de seopedia ii apuca rasul..

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd September 2016, 21:47
  2. Cumpar link sitewide pe site cu foarte multe pagini
    De edy12006 în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th February 2016, 05:12
  3. Foarte multe domenii brandabile. [Pont]
    De Alex Florea în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 20th August 2015, 14:21
  4. Ce lipseste din mediul online din Romania
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 17th July 2009, 00:48
  5. SEO tata, de fapt SEM... aaa, de fapt SEO
    De Nosfer în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 13th June 2009, 01:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •