Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Canale de youtube

midanius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    291
    Putere Rep
    33

Question Canale de youtube

Salutare. De ceva timp m-am apucat de un canal de yotube. Mentionez ca e la nivel de hobby, si in functie de timpul liber pe care il am. Am inceput sa caut informatii din surse in limba engleza. As vrea daca se poate sa stiu si parerea voastra , a celor din aceasta comunitate. Ce sfaturi aveti pentru inceput de drum, la ce sa fiu atent. Aici pe forum nu am gasit foarte multa informatie, e posibil sa nu fi cautat eu foarte atent. De asemenea mi-ar place sa discut cu, colegi care au deja canale de youtube.
    Multumesc

Infrasunete este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    65
    Putere Rep
    18

Implicit

Salut.

Eu am un canal de youtube insa nici eu nu il folosesc la nivel profi sa zic asa. Acum depinde ce vrei sa faci cu el, te intereseaza presupun partea de bani din ad-uri?

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    291
    Putere Rep
    33

Implicit

Ma intereseaza, promovarea, ce metode folosesti ( in linii mari ) , cat de des postezi, la ce ore, zile, etc. Cum atragi abonati. In ce investesti si daca investesti. Pana la bani e cale lunga.

octa26 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th July 2015
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

tipul asta cred ca eu ca are niste explicati destul de interesante, daca ai timp poti arunca o privire pe la el https://www.youtube.com/playlist?lis...pscutHLobp_OnE

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    22

Implicit

Ce pot să-ți spun din experiența unei prietene... are vreo 4 pisici pe care le tot filmează și le pune pe YouTube. Făcea cam 200-300$ lunar apoi i-au închis contul pentru click-uri invalide, deși ea spune că nu a dat click... Apropo de asta, există vreo șansă să poată reactiva contul pe canalul acela de YouTube?

Nu știu de ce, dar sunt la mare căutare videourile funny cu animale. Era căutată de diverse agenții pentru a ceda drepturile asupra videoului în favoarea unei sume de bani, care nu era prea mare în raport cu potențialul pe care-l are.

Pentru curioși canalul ei aici.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    291
    Putere Rep
    33

Implicit

Joe habar nu am daca poate face ceva, sunt la inceput de drum cu, canalul de youtube. Daca poti da mai multe detalii despre acest cont....promovare, cat timp aloca.
    Octa26, merci de link, am prins cateva chestii utile.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Implicit

Ma intereseaza si pe mine subiectul, eu mai am pana imi pun canalul pe piciroare asa cum trebuie, dar cand incep sa ma documentez si sa invat despre ceea ce tine de youtube voi posta aici linkuri si informatii care m-au ajutat. Eu vreau sa fac clipuri la pescuit, tot hobby... dar o placere care in timp se poate dovedi profitabila, nu doar costisitoare, ramen de vazut... multa munca si persverenta. Bafta!

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de JoeBikerul Vezi Post
    Ce pot să-ți spun din experiența unei prietene... are vreo 4 pisici pe care le tot filmează și le pune pe YouTube. Făcea cam 200-300$ lunar apoi i-au închis contul pentru click-uri invalide, deși ea spune că nu a dat click... Apropo de asta, există vreo șansă să poată reactiva contul pe canalul acela de YouTube?

Nu știu de ce, dar sunt la mare căutare videourile funny cu animale. Era căutată de diverse agenții pentru a ceda drepturile asupra videoului în favoarea unei sume de bani, care nu era prea mare în raport cu potențialul pe care-l are.

Pentru curioși canalul ei aici.
    Stii cumva daca folosea vreo retea pentru reclame, sau avea un cont de adsense legat la canalul de youtube.

Ma gandesc ca nu avea cum sa-si dea seama ca cineva ii facea click-bombing. Vad ca are 3 video-uri cu 100/300/700k views, de aici castiga acei bani.

A incercat sa posteze pe forumul oficial de youtube/adsense, sa explice ca i s-a banat contul? Cei de acolo sigur o pot ajuta.

Infrasunete este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    65
    Putere Rep
    18

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de midanius Vezi Post
    Ma intereseaza, promovarea, ce metode folosesti ( in linii mari ) , cat de des postezi, la ce ore, zile, etc. Cum atragi abonati. In ce investesti si daca investesti. Pana la bani e cale lunga.
    O sa-l postez aici ca sa-ti faci o idee:/channel/UCAmKOTQGEl3CFvumHD5aZZw.

Cum ziceam mai sus, sunt insa la inceput si eu in treaba asta.

Am deschis contul acum un an de zile (cam asa cred) dar nu i-am facut mare lucru. Am incercat sa-l cosmetizez cat de cat si cam atat.

Cu privire la restul intrebarilor, avand in vedere ca e un cont "muzical" postez cand am gata ceva nou. Ca metode de promovare, n-am folosit altceva in afara retelelor de socializare. Abonatii, au venit de la sine, n-am facut nimic special, pur si simplu au decis ei sa se aboneze. Din ce am observat, au fost oameni interesati de beaturile mele si cam de aia s-au abonat.

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de midanius Vezi Post
    Joe habar nu am daca poate face ceva, sunt la inceput de drum cu, canalul de youtube. Daca poti da mai multe detalii despre acest cont....promovare, cat timp aloca.
    Octa26, merci de link, am prins cateva chestii utile.
    Promova mult cu pagina de Facebook, pe grupuri de Facebook și cam atât. Timpul nu-l pot estima, pur si simplu era pasiunea ei și făcea asta din plăcere când avea timp și chef.

Citat Postat în original de Seph Vezi Post
    Stii cumva daca folosea vreo retea pentru reclame, sau avea un cont de adsense legat la canalul de youtube.

Ma gandesc ca nu avea cum sa-si dea seama ca cineva ii facea click-bombing. Vad ca are 3 video-uri cu 100/300/700k views, de aici castiga acei bani.

A incercat sa posteze pe forumul oficial de youtube/adsense, sa explice ca i s-a banat contul? Cei de acolo sigur o pot ajuta.
    YouTube i-a propus să introducă reclamă pe canal după ce am început vizitele să vină și-a făcut cont de adsense și a început afișarea lor. O să o întreb să văd ce zice.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfaturi canale
    De gaby în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th December 2011, 10:32
  2. Mai multe canale Adsense
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th May 2009, 11:31
  3. Canale url Domeniu/subdomeniu
    De Prometeu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3