15th December 2015, 21:59
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
JoeBikerul
Ce pot să-ți spun din experiența unei prietene... are vreo 4 pisici pe care le tot filmează și le pune pe YouTube. Făcea cam 200-300$ lunar apoi i-au închis contul pentru click-uri invalide, deși ea spune că nu a dat click... Apropo de asta, există vreo șansă să poată reactiva contul pe canalul acela de YouTube?
Nu știu de ce, dar sunt la mare căutare videourile funny cu animale. Era căutată de diverse agenții pentru a ceda drepturile asupra videoului în favoarea unei sume de bani, care nu era prea mare în raport cu potențialul pe care-l are.
Pentru curioși canalul ei
aici.
Stii cumva daca folosea vreo retea pentru reclame, sau avea un cont de adsense legat la canalul de youtube.
Ma gandesc ca nu avea cum sa-si dea seama ca cineva ii facea click-bombing. Vad ca are 3 video-uri cu 100/300/700k views, de aici castiga acei bani.
A incercat sa posteze pe forumul oficial de youtube/adsense, sa explice ca i s-a banat contul? Cei de acolo sigur o pot ajuta.
15th December 2015, 22:15
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
midanius
Ma intereseaza, promovarea, ce metode folosesti ( in linii mari ) , cat de des postezi, la ce ore, zile, etc. Cum atragi abonati. In ce investesti si daca investesti. Pana la bani e cale lunga.
O sa-l postez aici ca sa-ti faci o idee:/channel/UCAmKOTQGEl3CFvumHD5aZZw.
Cum ziceam mai sus, sunt insa la inceput si eu in treaba asta.
Am deschis contul acum un an de zile (cam asa cred) dar nu i-am facut mare lucru. Am incercat sa-l cosmetizez cat de cat si cam atat.
Cu privire la restul intrebarilor, avand in vedere ca e un cont "muzical" postez cand am gata ceva nou. Ca metode de promovare, n-am folosit altceva in afara retelelor de socializare. Abonatii, au venit de la sine, n-am facut nimic special, pur si simplu au decis ei sa se aboneze. Din ce am observat, au fost oameni interesati de beaturile mele si cam de aia s-au abonat.