Cred ca depinde si de link. Intr-o discutie la care participa Costy, Raducutzzu, thefan, dcosmin, bogdan etc, nu prea isi are locul "web design" de pilda. E ca la jocurile acelea din copilarie sau testele inteligenta (randunica, vrabie, rata, strut - ce nu se potriveste? r: strutul, pentru ca nu poate zbura deloc, desi e pasare).![]()
Eu de exemplu nu pot sa post-ez undeva comentarii cu anchora si link de genul "stiati ca" sau "hotel bucuresti", ma simt aiurea si mi-e jena pentru ca stiu ca o fac pentru link, chiar daca scriu lucruri interesante/utile si nu "Foarte interesant!" sau "Ai dreptate!". Blog-ul din semnatura a fost dofollow ceva timp insa m-am enervat si l-am scos pentru ca primeam tot felul de comentarii stupide. Si aveam atunci si un proiect prin care cei care doreau sa scrie articole pe site despre domeniul lor de activitate isi puteau pune link in articole si erau citati ca sursa. Si mie mi se pare mai util si corect sa ai un link catre site-ul tau de "pliante colorate" dintr-o pagina unde se vorbeste despre ele, decat sa spam-ezi articolele despre struti sau circumcizie, de pilda.
Dar ce propuneam eu cerea un pic mai multa munca, asta-i drept.![]()

Răspunde cu citat