Deci... Eu am facut chestia cu site-uri blocate mai demult. Acum vreo 2 luni. Am blocat destul de multe dupa cum am presupus eu ca sunt prost platite. A scazut castigul fff mult. Am zis ce dobitoc sunt si leam scos.
Aseara pus siteurile date de cristi si astazi se intampla ceva de neimaginat si nu pot sa cred nici cand vad. Este 12 si deja am castigul de il faceam pe o zi intreaga.
Edit: M-am bucurat prea devreme. Defapt am probleme cu unul din siteuri. Am un dobitoc care imi tot da clikuri pe reclamele din acel site. (9 afisari 12 clickuri.) Aveti idee cum scap de chestia asta. Miam scos siteul din lista celor permise pentru a nu imi bana contul cei de la google. Am mai facut o data asta si intre timp scapasem de idiot dar vad ca azi iar incep avalansa de clickuri.
Ultima modificare făcută de mariuslmm; 5th March 2009 la 14:10.
Suna bine. As vrea mai multe update-uri de la fiecare.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
AM bagat si eu lista pentru ro. Sa vedem cum sta treaba...
Am bagat lista lui Cristi pentru ro de 2 zile si...nu numai ca mi-au scazut castigurile, dar au scazut si click-urile extrem de mult.
E foarte relativ sa alcatuiesti o lista cu siteuri care nu platesc bine, pentru ca depinde de perceptia fiecaruia asupra "putinului". Toata lumea ar vrea reclame platite cu 0,50 de centi dar asta inseamna 1,7 ron pe click ceea ce e foarte mult din punctul meu de vedere.
Scriu despre Marketing Online Advertising si SEM
Andrei, e gresit ce spui tu.
Este clar si demonstrat ca sunt foarte multi advertiseri care fie :
1) fac arbitraj (cumpara reclama cu Adwords, si te trimit pe o pagina cu alte reclame, si astfel fac bani).
2) platesc foarte putin pe click, pentru ca au un domeniu foarte putin competitiv sau au cost per click foarte mic (din mai multe motive, cum ar fi si QS mare).
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)