Postat în original de
Danielu
Bugetul nu este prea mare pentru .com si jocuri online insa poti incerca.
La jocurile online merge in continuare link exchange-ul dar as sugera sa nu-l faci in footer si preferabil 3 way. Din cate stiu transfera si vizitatori. O alta idee ar fi sa nu ai descrieri by default dintr-o baza de date ci descrieri unice la niste jocuri vazute de cineva in prealabil. Nu cred ca ar fi deranjante niste banner exchange-uri initial in locul reclamelor adsense ( daca aveai de gand ).
Lucrurile astea le poti face cu bani putini, spre deloc.
Ar fi interesant sa ai cateva jocuri personalizate ( ale tale ) pe care altii sa le preia pe site-urilor si sa ai cumva link-ul in swf-ul ala ( am vazut ca unele sunt citite de google ). Asta ti-ar aduce putina originalitate si vizitatori gratis - permanent. Nu stiu insa preturile.
Cred ca initial ar trebui sa nu incepi cu KW foarte competitive de genul online games, play free games ci cu unele cu o concurenta mai mica. In descrierile jocurilor poti forta putin nota cu un mic keyword spam - 5-6%, ele in general nu sunt citite de vizitatori, deci nu deranjeaza.
Cam atat stiu eu.
Foarte bine zis, mersi pentru tot.
Jocuri personlizate deocamdata nu cred ca imi pot permite insa toate jocurile sunt puse de mine de la zero, sunt gazduite pe serverul meu , lafel si imaginile si au descrierile facute de mine. (cel putin o parte din ele, la restul nu am terminat).
Problema este ca am uitat de densitatea cuvintelor cheie in descrieri, m-a preocupat asa de mult sa fac descrierile logice incat am uitat de densitate.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.