Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 43 din 43

Subiect: Ofer servicii de content writer

Maria Ene este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    23rd March 2015
    Posturi
    95
    Putere Rep
    18

Implicit

Buna,
    Experienta in activitatea asta m-a ajutat sa inteleg bine nevoile agentiilor care ne solicita lunar articole intr-un volum semnificativ. Avand in vedere ca nu toti au nevoie de articole pe care in agentie le numim "premium", am creat un departament in care se scriu articole pe care le incadrez la un nivel mediu. Preturile pentru astfel de articole sunt mai mici.

Rezumand cele spuse, incepand cu 19 septembrie putem sa livram si articole unice, bine scrise din punct de vedere gramatical, cu pretul de 6,5 lei/100 cuvinte. Conditia este ca pachetele solicitate sa fie mai mari de 10000 de cuvinte/luna.
    Suntem aici

Maria Ene este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    23rd March 2015
    Posturi
    95
    Putere Rep
    18

Implicit

Bună ziua,
    Ți-ar plăcea ca afacerea ta sau activitatea pe care o desfășori să fie prezentată de un writer profesionist? Hai să vezi cum ar fi!
    Îți scriem 5 ARTICOLE DE BLOG GRATUITE, pe care tu să le folosești pentru a comunica eficient cu publicul-țintă și cu utilizatorii site-ului tău. Articolele vor fi scrise de writeri și nu de AI.

Pentru a le obține, este suficient să comentezi în cadrul postăriii de pe pagina noastră de facebook cu: „Vreau și eu”. Vom avea 3 câștigători: 3 site-uri norocoase pentru care vom scrie gratuit câte 5 articole de blog. Nu vom utiliza AI!

Urmărește-ne pe pagina de FaceBook Conținut Media și vei afla pe 12 septembrie dacă te afli printre câștigătorii pentru care vom scrie gratuit articolele, extragerea realizându-se prin random (.) org.

Interesați de provocarea noastră? Vă rog să aplicați prin comentarii la anunț, pe pagina noastră de facebook. Mulțumesc!
    Suntem aici

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.707
    Putere Rep
    30

Implicit

Am gasit pagina, am postat ( ba chiar mi-am facut si o idee ) astept sa vad ce se intampla. Evident ca nu am speranta ca voi iesi la sorti la tragere, dar ... hai sa vedem ce urmeaza.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [Ofer] Servicii de content writer
    De Kreator în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 27th December 2015, 15:01
  2. Ofer servicii de Content Writer
    De DRG în forumul Continut web
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th June 2012, 21:47
  3. Cum platesc servicii de content writer?
    De Tom în forumul Comunitatea Seopedia
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 20th December 2011, 21:18
  4. Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 17th November 2011, 21:55
  5. Ofer servicii content writer
    De ioanadumitrachescu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th January 2011, 15:14

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte