Imi poti da cateva exemple de articole din nisele sanatate, fashion si cateva exemple de descrieri?
De asemenea as dori si preturi pentru 100 cuv pe nisele mentionate.
Multumesc!
Imi poti da cateva exemple de articole din nisele sanatate, fashion si cateva exemple de descrieri?
De asemenea as dori si preturi pentru 100 cuv pe nisele mentionate.
Multumesc!
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Va propun un pachet cu articole fashion – 75 lei.
1. 5 propuneri fashion pentru primavara 2017 – 337 cuvinte;
2. Primavara 2017 readuce polka in prim plan – 310;
3. Ce imbraci atunci cand nu ai trup de fotomodel? - 480;
4. Stii sa introduci dungile in tinutele tale? – 367;
5. Verdele proaspat in fashion, o culoare care ne conecteaza cu natura – 312;
6. 5 elemente must-have pentru vara 2017 – 300.
Colaborez de săptămâni bune cu @Maria Ene, după ce am văzut acest topic și recomandările voastre.
Confirm și eu serviciile excelente de content writing ale Mariei. Sunt tipicar de regulă , dar cu Maria nu a fost cazul, conținutul realizat este absolut după indicații și documentat așa cum mă aștept.
Am inceput de ceva vreme colaborarea cu Maria.
Avand in vedere ca sunt cam pretentios la calitatea articolelor, a mers putin mai greu la inceput, dar dupa cateva articole a inteles exact ce vreau si cum vreau si acum imi livreaza articole 100% pe gustul meu.
Comunicarea este ireprosabila si deadline-urile au fost respectate intotdeauna. Greu sa le impaci pe toate, dar uite ca se poate!
Multumesc!
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Colaborez cu Maria de ceva vreme, sunt foarte multumit de calitatea articolelor ei, recomand cu placere.
Colaborez cu Maria de peste un an si sunt foarte multumit de serviciile sale de content writer. Este serioasa, te poti baza pe ea, se implica in ceea ce face, ofera articole cu continut de calitate, documentate, recomand cu drag.
Vand advertoriale in peste 400 site-uri cu autoritate mare, pm pentru detalii!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)