@ tony. Cine decide PA? Google? Sau un script de "vanzare"? Eu unul imi fac analiza in felul meu, tu o poti face in felul tau. Decizia de cumparare iti apartine, doar ca nu toti decidem la fel ca tine.

Eu nu cer donatori de articole, ai inteles gresit. Eu cer postarea unor articole generaliste, in numar de 5, din care unul este monetizat. Eu scriu de ex, despre fractura mea la bazin, despre problemele cu diferite firme, despre subiecte care (cred ) ca au utilitate pe viitor pentru vizitatori. Nu m-am gandit niciodata sa monetizez articolele, cat sa postez undeva, astfel incat daca si altii au nevoie de informatii, sa le gaseasca. Nu donez acele articole, le scriu, pentru ca am chef sa le scriu. Iar daca tot le scriu, poate reusesc sa monetizez si blogul respectiv, atat timp cat PR-ul la mine nu este o problema.

Diferenta intre ce incerc eu sa fc si blogspot de ex, este ca ii ofer PR, links, mai mult content, etc. Un fel de squidoo, la nivel micro, dar ne-spamat

Da, o sa fac si site-uri nisate, dar dupa ce stabilesc regulile, pe baza acestui test. Pretul de 50 euro nu este nici mic, dar nici mare. Conteaza autoritatea (nu PA, o calculez singur) si numarul de link-uri externe din pagina respectiva. E posibil ca cei 50 euro sa ofere 5 euro sau 500 euro, totul depinde de analiza fiecaruia. Eu am platit si mai mult dar am primit nimic. Fiecare are strategia lui SEO.

Da, asta incerc, sa vin cu o oferta realista, dar si exclusivista. Nu vreau sa creez un mega spam site, imi doresc un site util (subiecte de "citit"), "linistit" si cu potential.