Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
Tom, o idee asemanatoare am implementat eu pe seoads.org, doar ca eu cer un singur articol in plus, de numai 150 de cuvinte .. si stii cati adauga articole pe site? Foarte putini! Si jumate din care adauga incearca si aia sa ma "fraiereasca" cu articolul ala fara link-uri ..
Nu ma deranjeaza ca adauga atat de putini, ca am mai putin de munca, dar numarul lor e mic .. no imagineaza-ti cati iti vor da 4 articole la schimb .. numarul lor cred ca va tinde spre 0 ..
Daca vroiai 2 articole m-ar fi tentat si pe mine, dar la 4 e totusi prea mult, cred ca mai bine cereai bani si de banii aia cumparai tu articole si le adaugai pe site.
Rationamentul este partial corect deoarece gandesti din perspectiva detinatorului de blog. O sa-ti expun un alt punct de vedere, cel al "clientului"
Eu, de exemplu, evit din principiu ofertele de genul 1+1 sau usor accesibile pentru ca in final vor avea prea multi acces la ele si te vei trezi intr-un linkfarm (bad pentru client si bad pentru owner - continutul nu va aduce trafic)
Ecuatia propusa de Tom are rolul de a mentine echilibrul natural si daca sunt respectate conditiile mentionate, implicit, blogul va capata stabilitate seo si trafic. Corectati-ma daca gresesc.

Cheers