Confirm si eu spusele colegilor si subscriu. Matei este un content-writer foarte bun, reuseste sa se adapteze deadline-urilor, scrie in conditiile pe care i le cer si este atent la detalii si la instructiunile mele. Il recomand cu caldura!
Confirm si eu spusele colegilor si subscriu. Matei este un content-writer foarte bun, reuseste sa se adapteze deadline-urilor, scrie in conditiile pe care i le cer si este atent la detalii si la instructiunile mele. Il recomand cu caldura!
Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
Si daca am apelat la un content writer, dar care nu e in lista (dar membru aici), unde pot lasa un feedback?
Vand Advertoriale (pr 5)
excelenta ideea!
2 chestii am sa spun
1. de ce nu se trec toti content writerii care dau anunturi pe forum? - spaptamanal apare cel putin unul.
2. cum pot da feedback negativ unor wrtieri, ca sa nu ia teapa si alti userii de pe site la fel cum am luat eu?
exista 2 motive majore:
- n-are cine
- n-ai cu cine
Trust, but verify.
1. relansat
2. 7 lei/ 300 de cuvinte
3. Articol medii
4. 20 de articole, deci 6000 de cuvinte
5. 20 de articole pe zi
6. limba romana
7. Calificari Brazilia 2014: Anglia – Ucraina | Parior.Net, Michel François Platini, Tableta Motorola Xoom cu procesor dual core si Android 3.0 | Pret Mic
8. -
9. Adaug taguri, foto, titlu. Pretul se dubleaza - 14 lei/articol.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)