tottyovi - am sa citesc
kleampa - Nu recomand nimanui sa faca chestia asta. Doar mi-am facut experienta publica. Si mie, personal, mi-a salvat viata.
PhoeniXman - da, romanii tin de craciun dieta asta, cu inca 15 kg de tort si o coca cola de 5L langa.
enzoloco - De ce s-ar transforma in dureri mai incolo? Ofera argumente. Daca mananci un animal head to toe, ai parte de absolut toti nutrientii de care ai nevoie. TOTI NUTRIENTII ESENTIALI SUNT FAT SOLUBLE. Daca adaugi carbs, acestia sunt inhibati, de cele mai multe ori.

Corpul are doua metode de a isi folosi metabolismul. O metoda e carb metabolism (ceea ce faceti majoritatea - cand corpul elibereaza insulina) si FAT metabolism (ketoza). Pentru a atinge ketoza, trebuie sa tai TOTI carbohidratii (amidon e un carb, glutenul e un carb - deja s-au scos 50% dintre plante).

Totusi, nu m-as fi asteptat la unele raspunsuri. Rezistenta la schimbare is real )

O chestie sa va intreb pe toti. Avem o EPIDEMIE de diabet si obezitate, in intreaga lume dar si noi. De ce majoritatea romanilor au guta? Nu vi se pare ca exista o problema in chestiile pe care le mancam in viata de zi cu zi?