Inteleg incercari de carding.![]()
Inteleg incercari de carding.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Procesarea platilor se face la fel ca in sistemul oferit de catre epayment.ro ? adica cu redirectarea clientilor catre serverele epayment ?
Exista posibilitatea de a procesa o plata din strainatate direct prin domeniul meu fara sa redirecteze clientii catre domeniul procesor.ro ?
LA prima intrebare: DA.Postat în original de Solf @ Oct 4 2005, 03:03 PM) [post=5055
LA a doua: NU. Dar ai posibilitatea sa-ti personalizezi paginile de pe serverul procesor.ro dupa bunul plac.
Misu, eu as lua un ]
Procesarea platilor se face la fel ca in sistemul oferit de catre epayment.ro ? adica cu redirectarea clientilor catre serverele epayment ?
Exista posibilitatea de a procesa o plata din strainatate direct prin domeniul meu fara sa redirecteze clientii catre domeniul procesor.ro ?
[/QUOTE]
LA prima intrebare: DA.
LA a doua: NU. Dar ai posibilitatea sa-ti personalizezi paginile de pe serverul procesor.ro dupa bunul plac.
Misu, eu as lua un e-payment sau un procesor.ro.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Cand au venit prima data la Camera de Comert din Bucuresti si au prezentat oferta, m-am inscris si eu si am profitat de acea reducere de 50%
Nu am folosit sistemul imediat , insa cand am avut nevoie de el nu s-a putut. Am avut ceva probleme cu inregistrarea si nu mai stiu eu cu ce , incat pentru a nu pierde clientul am renuntat la ei pe moment.
Pana la urma s-a rezolvat, insa nici acum nu-l folosesc .
Poate daca-mi fac un e-magazin voi apela .
Important este ca m-am inscris si teoretic este nemaipomenit!
pai de ce e confidential? nu e normal sa stiu cat imi ia comision daca cumpar o bricheta de la tine?Originally posted by Marius Ciocan
[b]Ma tem ca aceasta informatiue e acoperita de clauza de confidentialitate din contract. Dar este mai mare decat a payment processor-elor de afara...dar care nu accepta carduri romanesti (majoritatea).
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
clientului nu i se percepe comision, comisionul i se retine vanzatorului.
merci de informatie. e bine de stiut.Originally posted by Bruzli
[b]clientului nu i se percepe comision, comisionul i se retine vanzatorului.
Redirectarea se face catre serverul Romcard. Gandindu-te la securitate asta este excelent pentru ca tu nu esti responsabil in caz ca "nustiuce".Originally posted by Solf
[b]Procesarea platilor se face la fel ca in sistemul oferit de catre epayment.ro ? adica cu redirectarea clientilor catre serverele epayment ?
Nu "m-am jucat" cu e-payment, dar cred ca e la fel.
Noi am avut comenzi "din afara" dar cu redirectarea clientului catre serevrul Romcard. Dar ce ai cu redirectarea?
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Eu personal nu am nimic cu redirectarea, insa clientii din strainatate cred ca au.
Nu sunt sigur ca multi clienti de afara o sa aiba incredere sa trimita banii online catre un domeniu / firma / persoana aflata in .RO datorita ratei mari de fraude informatice.
Cautam solutii de a "masca" locatia mea (prestatorului de servicii), nu din dorinta de a frauda, ci pentru a evita pierderea clientilor din motivul de mai sus (frauda).
www.cososys.com este o firma serioasa care are clienti din afara si foloseste acelasi sitem cu redirectare...
vezi aici: http://www.cososys.com/buy.html
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)