1. Imi cumpar camasi de doua sau de trei ori pe an, dar cand o fac imi cumpar cel putin 5 modele diferite ca imprimeu.
2. Pana acum cativa ani cumparam numai offline dar de cand am descoperit avantajele cumparaturilor online, m-am reprofilat.
3. Dau maxim 300 de RON daca gasesc ceva pe care trebuie neaparat sa il am, dar de obicei nu depasesc suma de 130-150 RON.
4. In ultima perioada am cumparat camasi de pe site-ul magazinului Bman.ro si desi nu este la fel de cunoscut ca magazinele Zara sau Massimo Dutti si nici nu are magazine fizice, am fost foarte incantat de fiecare data cand am primit coletul. Masurile se potrivesc iar materialele sunt de calitate.
5. Nu neaparat, in cazul in care nu este prea piperat. Am platit si sume mari pentru transport atunci cand am comandat din strainatate insa la noi, in princiupiu, transportul nu costa exagerat de mult. Daca imi doresc neaparat o camasa, cunosc brandul si calitatea, nu ma deranjeaza sa platesc transportul, in special ca majoritatea firmelor acorda transport gratuit pentru comenzile de peste o anumita suma.

Răspunde cu citat