Citat Postat în original de Butcher Vezi Post
Unde am zis eu ca sunt o porcarie ?

Am prezentat modul nostru de lucru, si felul cum abordam acest domeniu, pentru a aduce un plus valoare acestui topic.

Am lucrat si cu opencart, presta si magento. In evul mediu, cu osCommerce. De ce am ajuns la o solutie custom? Pentru ca nu am fost multumit de chestiile insirate anterior.
Ca dezvoltam noi o porcarie sau nu, e irelevant pentru acest topic.

Iar ca rentabilitate, e mai usor sa vinzi ceva custom, decat ceva opensource perceput ca si gratuit, oricat de potent sau impotent e departamentul de sales.
Ma avant si eu in discutie..
Bun te inteleg ca vrei sa invenezi roata insa vorba unui coleg de aici, roata e inventata de altii.
Si eu sunt unul din voi, cei drept unul mai mic pe piata asta ecomerce insa din toate studiile relizate de mine si analizand parerile clientilor am ajuns la concluzia ca e mult mai rentabil sa lucrez cu un open source decat sa-mi storc creierii la un soft custom pentru ca 80-90% din romani prefera solutii rapide si bune.. zi tu crezi ca vren client te-ar astepta 1 an sa-i dezvolti o platforma custom si dupa indelungi asteptari sa ii tai rasuflarea cand ii spui pretul? Iti spun eu vine la mine, 1 la mana il pun mai repede pe picioare sa inceapa sa produca si 2 la mana ii convine si pretul, sti ca bate vantul in buzunarele romanilor.
Daca esti baiat destept te poti juca cu un open source si poti sa-l customizezi astfel in cat sa nu-si dea seama mai nimeni ca nu e dezvoltat de la 0. Si care iese in avantaj? Eu ca fac 20 magazine in 2-3 luni sau tu care ai maxim 2 pe luna.