Am facut index-ul... Ti-am dat si un mail cu el... Cine vrea sa se ingrozeasca sa imi dea un mail si ii trimit CSS-ul :lol:
Am facut index-ul... Ti-am dat si un mail cu el... Cine vrea sa se ingrozeasca sa imi dea un mail si ii trimit CSS-ul :lol:
- eu vreau - mailul il ai in semnatura
![]()
Boingeanu Ben
una bucata mail trimis pe thebigboing[_at_]yahoo_dot_com
I'm getting popular!
Anyone else?
vezi ca in internet explorer nu arata bine deloc - eu vad toate coloanele una sub alta...
versiunea de ie: 6.0
Boingeanu Ben
IE e IE... punct... la cat m-am muncit (da ma, asa urat cum e scris), ma doare undeva de ce vede IE. e de ... e de ..., ce sa mai...
Mai vad eu ce fac... In IE7 cum se vede? Stai ca mi-l instalez eu acum...
Andy, cum sa te doara undeva de IE? Am mai auzit ca ma doare undeva de Firefox sau Opera, dar niciodata de IE.
Cu stima,
Razvan Pop
:lol: :lol: O fi cel mai stupid browser existent pe piata dar cei mai multi continua sa-l foloseasca. Or fi toti masochisti? :shock:Originally posted by andypopa
[b]IE e IE... punct... la cat m-am muncit (da ma, asa urat cum e scris), ma doare undeva de ce vede IE. e de ... e de ..., ce sa mai...
asta e frumusetea Ie-ului cand faci site-uri in css+xhtml - niciodata nu iese asa cum vrei.
Ultimu meu redesign la un site tot tabelles mi-a luat cam 10 zile pana am gasit varianta "corecta" a codului pt a fi afisata pe toate browserele corect... dar si acuma apar bug-uri.![]()
in legatura cu IE - inca 70-80% din utilizatori de internet folosesc acest "PREA maret" browser. Ar trebui sa inceapa sa-ti pese, ca daca nu, ai lucrat degeaba.
Boingeanu Ben
ma uitam acuma peste cod si ma mir ca nu ai folosit nici un float .... de aicea i se trage problema.
Boingeanu Ben
Ma Razvane, ai dreptate. Maj. folosesc IE, dar eu in seara asta nu mai stau sa frec ala fiindca nu mai am nervi disponibili...
Sper sa nu ajung laAbonatul SNC nu poate fi contactat. Va rugam trimiteti un impuls nervos mai tarziu.
[root@andreipopa] # ping ariesenzitiva.cortex.encefal.sn
Pinging ariesenzitiva.cortex.encefal.sn (10.0.0.2) with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for ariesenzitiva.cortex.encefal.sn:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)