Salutare!

Pana acum nu m-am lovit de aceasta problema insa observ in tool-ul de trafic cum useri care ajung pe site de pe dispozitive mobile il parasesc imediat. Interesul meu [logic] este sa ramana si sa efectueze actiunea pentru care a ajuns acolo. Este frustrant sa vezi cat de greu ii aduci si cat de usor te parasesc.

Mentionez ca site-ul nu are o varianta m.hahahahahaha.com ... tocmai de aceea am deschis acest subiect pentru a afla cu ce se mananca acest m.hahahahahaha.com version, asadar ma intereseaza urmatoarele aspecte:

SEO

- daca implementez redirect de pe varianta care apare in cautari [browser] catre cei pe care ii depistez ca vin de pe mobile pot pierde pozitia in google [am citit pe undeva ca Google chiar recomanda asta fara sa afecteze] deoarece le afiseaza altceva?

- varianta de mobil se optimizeaza onpage identic cu cea de browser?

- se face SEO pentru varianta m.hahahahahaha.com?

Tehnic - Implementare

- exista un default size de template ce poate fi facut si care sa se afiseze bine pentru orice tip de varianta mobila [spre exemplu 640x480px]

- pentru un site custom ce are un singur camp de imput si un buton de actiune este recomandat sa creezi designul pe cea mai mica rezolutie sa zicem 240 x 320, aceasta marindu-se in functie de device, trebuie sa tin cont de dpi?

Cam atat vad eu ... desigur sunt binevenite orice sugestii vis-a-vis de acest subiect.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!