Si cam ce ar trebuii sa fac daca se poate?
Si cam ce ar trebuii sa fac daca se poate?
La intrebarea pusa de tine nu-ti pot raspunde decat cu HTTrack Website Copier - Offline Browser Asta face exact ce ceri tu.
Daca vei da mai multe detalii venim si cu alte raspunsuri.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
site-ul e www.plm-games.com e in PHP ,l-am cumparat de la cineva si vreau sa fac ceva modificari ( de ex sa schimb ceva titluri sa le pun in H1) si cu PHP-ul nu le am aproape deloc ,de aceea vreau HTML unde ma descurc foarte bine ( Daca e considerata reclama site-ul , rog un moderator sa-l stearga)
Ramane valabil raspunsul de mai sus, desi in locul tau as apela la cineva care se pricepe...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
ok ,mersi mult , o sa vad cum fac, acum testez programelul
offfff ... e ca si cum intrebi daca poti sa faci dintr-o masina un avion ... ai nevoie de php ca sa mearga site-ul ... doarece e dinamic ... php-u "produce" html pentru vizitatori ... nu ai cum sa transformi php in html ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
si ce am vrut sa va mai intreb ,daca este ceva program gen HTML editor din CPanel din care paginile HTML le pot edita fara sa umbla la coduri , imi arata exact cum arata site-ul si il modific cum imi place , adica , ca un fel de mura-n gura
Eu unul n-am vazut insa ai putea totusi sa te uiti pe site, vezi unde e pozitionat textul respectiv si dai un search in index.html de exemplu si inlocuiesti. Totusi, mai bine sa te chinui putin si sa si retii ceva decat sa primesti mura-n gura, iar a doua oara cand intampini o problema de genul sa nu mai stii nimic.
Mare grija ce faci, si pastreaza-ti tot timpul back-up-uri la fisierele ce urmeaza sa le modifici. Sa nu deschizi saptamana viitoare topic ca iti da nustiu ce eroare siteul si nu ti se mai deschide.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)